FutbolGündemTransfer

Gazeteci Turgay Demir ‘e esas bunları sormak lazım!..

Konyaspor maçından sonra gazeteci Turgay Demir ile tartışan Nihat Kahveci, “Ben saha içinde Quaresma ile tartıştığımda, Turgay Demir yanındakilere ‘Keşke Quaresma iki tane patlatsaydı’ demiş” şeklinde konuştu.

Nihat Kahveci, tartıştığı basın mensubu Turgay Demir ‘i kesinlikle tehdit etmediğini belirterek, “O kişi, benim kendisini tehdit ettiğimi iddia ediyor. Benim kesinlikle o kişiye karşı bir tehdidim olmadı. Sadece bana karşı yazdığı eleştiriler nedeniyle, o zamanki sinirli halimle tepkide bulundum ve kötü bir söz söylemedim. Beni tanıyanlar bilir. Bunu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Ayrıca, ben saha içinde Quaresma ile tartıştığımda, bu kişi yanındakilere ‘Keşke Quaresma iki tane patlatsaydı’ demiş” şeklinde konuştu.

Her türlü eleştirilere açık olduğunu söyleyen  Nihat Kahveci, Ntvspor.net’e yaptığı açıklamada, “Ben bu tür eleştirilere açığım. Ancak, kazandığım paranın haram olduğunun söylenmesi ağrıma gitti. Turgay Demir Beşiktaş ‘a geldiğimden beri bir çok konuda eleştiriler yaptı” ifadelerini kullandı.

Nihat Kahveci,  Quaresma ile saha içinde yaşadığı tartışmayla ilgili olarak da, “Bunlar saha içinde, futbolun içinde olan şeyler. Zaten Quaresma golü attıktan sonra da ilk kutlayan ben oldum. Aramızda hiçbir sorun yok” dedi.

Futbolistan merak ediyor ve diyor ki;

Şayet Nihat ‘ın dedikleri doğruysa Turgay Demir ‘e  bir gazetecinin bir futbolcuya bu sözleri sarfetmeye ve aldığı kazancına haram etmeye ne kadar hakkı var.

Hele hele uzun yıllar bu görevi yürüten bir gazetecinin görevinin aslen maçı yorumlamak olması gerekirken takımı götüren otobüsün yanında bulunması ne kadar doğrudur.

Kaldı ki üstelik tartışmaya girdiğin oyuncuyla uzun süredir bir gerginlik yaşıyorsan…

Ve son olarak ta Turgay Demir’e şunu sormak lazım; Hugo Almeida ‘nın hangi fon kanalıyla ve nasıl transfer edildiğini, Delgado ‘nun sözleşmesinin bitmesine çok az bir süre kalmasına rağmen, üstelik sakatlığı bulunmasına rağmen 7 milyon euroya bonservisinin alınmasını ve kontenjan fazlasıyla gönderilmesini araştırmak varken, neden Nihat’ın aldığı paranın hesabını yaparsın?

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu