FutbolGündem

Bursaspor’dan Erman Toroğlu’na sert tepki!..

Bursaspor – Fenerbahçe maçının ardından Telegol programında karşılaşmayı değerlendiren futbol yorumcusu Erman Toroğlu’nun açıklamalarına yeşil-beyazlı kulüpten sert tepki geldi.

Eskiden Bursa’dan hale şeftali geldiğini, o şeftalinin lakabının 10 numara olduğunu söyleyen Toroğlu, ‘Gelen şeftali iri olduğu için ona bir de p….k kellesi’ derlerdi dedi. Bursaspor da bugün tam bir şeftali spordu..

Yönetim kurulu üyesi Selçuk Eren yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Kimsenin Bursaspor’un değerlerini hafife alacak, aşağılayacak söz söylemeye ne haddi ne de cüreti vardır. Bursaspor’umuzun şampiyonluğunu belli ki hala hazmedemiyorlar. Bu onların içine yer etmiş. Bursaspor’u böyle çirkin sözlerle hedef alan kişileri futbol kamuoyu içinde barındırmamalı.

Reyting uğruna bu açıklamaları yapanlar elbet bir gün 16 Mayıs 2010’daki gibi gerçekle yüz yüze gelecekler. Takımımızın kritik bir süreç içinde olduğu bu dönemde Toroğlu’nun yapmış olduğu bu açıklamayı esefle kınıyor ve büyük Bursaspor’un onuruyla asla oynayamayacağını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Kendilerini dev aynasında görenler aslında Bursaspor’dan ne kadar küçük olduklarını bir gün mutlaka anlayacaklardır.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu