FutbolGündem

Ertuğrul Sağlam; Çok fazla kaybedilmiş bir şey yok

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor ve Gaziantepspor karşılaşmalarında yaşadıkları şanssızlıkların kendilerine pahalıya mal olduğunu söyledi.

Ertuğrul Sağlam, “Sadece işimizi yapacağız. Çok fazla kaybedilmiş bir şey yok. Bucaspor maçıyla birlikte inşallah çıkışa geçeceğiz” dedi. “Bursa Okuyor” kampanyası çerçevesinde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ekiz’le birlikte BTSO Celal Sönmez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’ni ziyaret eden Ertuğrul Sağlam, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşılandı.

Okul kütüphanesinde imzaladığı kitapları öğrencilere hediye eden Ertuğrul Sağlam, ardından konferans salonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilere eğitim hayatları ile spor hayatlarını birlikte götürmelerini tavsiye eden genç teknik direktör, spor için okulun aksatılmamasını istedi.

Ertuğrul Sağlam; Yaramızı deştin

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Ertuğrul Sağlam, bir öğrencinin, “Son günlerde Bursaspor ‘un üzerine oynanan oyunlar var. Bu şartlarda şampiyon olacağımıza inanıyor musunuz?” şeklindeki sorusuna, “Yaramızı deştin” karşılığını verdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam; Kaybedilen bir şey yok

Ertuğrul Sağlam öğrencilerle yaptığı konuşmasına şöyle devam etti; Eskişehirspor ve Gaziantepspor karşılaşmalarında yaşadığımız şanssızlıklar bize pahalıya mal oldu. Ama bizim her zaman söylediğimiz gibi, gerek hakemlere, gerek Merkez Hakem Kurulu’na, gerekse de Federasyon’a en ufak söylemlerde, polemik yaratacak söylemlerden uzak duracağımızı söyledik. Sadece işimizi yapacağız. Çok fazla kaybedilmiş bir şey yok. Bucaspor maçıyla birlikte inşallah çıkışa geçeceğiz.

Ülkemizde sağduyulu insanlar var. Olayları objektif gözle değerlendiren insanlar var. Eskişehirspor ve Gaziantepspor maçında yaşananlar, aldığımız kötü sonuçların sebebi ‘Bunlarmış’ demek doğru olmaz. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Sonuçta da ne olacağını hep beraber göreceğiz. Her şey olabilir.

Ertuğrul Sağlam; Onlar şampiyon olup mucize denileni yaptılar

Bir öğrencinin, “Miller ve Altidore’u transfer ettiniz ama Sercan ve Volkan var o bölgede. Gaziantepspor maçında gördük ki Ömer ve İbrahim yavaş kaldılar. Defansa transfer yapılsa doğru olmaz mıydı?” şeklindeki sorusuna ise Ertuğrul Sağlam, şu cevabı verdi; İbrahim Öztürk bu ülkenin en hızlı defanslarından biri. Hatalar yapıldı ve bu hatalar bize pahalıya mal oldu. Bu çocuklar bizi geçtiğimiz sene şampiyon yapan çocuklarımız.

Performanslarını üst seviyeye çıkaracaklarına inanıyorum. Biz transfer yaparken ihtiyaca göre yapıyoruz. İhtiyaç hissetmedik. Futboldur, zaman zaman iniş çıkış ve hatalar olabiliyor. Bir maçla insanlar kötü olarak değerlendirmemesi gerekiyor. Geçtiğimiz sezon şampiyon olup mucize deneni başardılar.

Konuşmaların ardından BTSO Celal Sönmez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi müdürü Muhammet Asil, Ertuğrul Sağlam’a plaket verdi. Ertuğrul Sağlam da, okul müdürüne imzalı Bursaspor forması hediye etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu