FutbolGündem

Bülent Uygun; Ligde daha iyi yerlere geleceğiz

Süper Lig ‘e Rıza Çalımbay ile başlayan ancak istediği sonuçları bir türlü alamayınca yollarını ayıran Eskişehirspor, takımın başına getirdiği Bülent Uygun ile geçen 15 haftalık süreçte başarılı sonuçlar aldı.

Ligin 7. haftasında takımın başına gelen Bülent Uygun, Eskişehir’de şu ana kadar oynadığı maçlarda hiç yenilmezken deplasmanda ise 2 kez mağlubiyet yüzü gördü. Evindeki 8 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik alan Eskişehirspor, rakip filelere 9 gol atarken, kendi kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Şuana kadar başarılı bir grafik çizen Eskişehirspor, bu süreçte 18 puan toplamayı başardı.

Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük takımlara mağlup olan Eskişehirspor, deplasmanda oynadığı 7 maçın 3´ünü kazanırken, iki kez de berabere kaldı.İki maçtan ise yenilgiyle ayrıldı. Geçen 15. haftalık maratonda Bülent Uygun yönetimindeki Eskişehirspor, 29 puan topladı.

Deplasmanda 11 gol atıp, 11 golü kalesinde gören Eskişehirspor, kendi evinde ise 20 gol atarken,kendi kalesinde ise 14 gol gördü. Uygunla güzel bir grafik yakalayan Eskişehirspor, ligin 22. haftasında böylelikle 32 puanla 7. sıraya yükseldi. Eskişehirspor ‘un hedefi galibiyet serilerini devam ettirerek ligde daha üst basamaklara çıkmak.

Eskişehirspor ‘un başarılı Teknik Direktörü Bülent Uygun, takım olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını söyledi. Bu başarılı çıkışta futbolcusundan yöneticisine, teknik ekibinden taraftarına kadar herkesin bir katkısının olduğunu belirten Bülent Uygun, “Takım olarak önemli mesafe aldık. Ligde daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Bu şehir, taraftar ve büyük camia daha iyilerine layık” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu