FutbolGündemTransfer

Bursaspor Kenny Miller’ın transferini bitirmeye çalışıyor

Ligin ikinci yarısına iyi bir golcü transfer ederek başlamak isteyen Bursaspor, Rangers’in 31 yaşındaki golcüsü Kenny Miller ile görüşmelerini  sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı kulübün, Bony Wilfried ile Kenny Miller’ın bonservis ücretlerinin yükseltilmesi sebebiyle üçüncü bir isimle görüştüğü öğrenildi. Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, transfer çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğini söyledi. Yurtdışında yapılan görüşmelerin henüz netleşmediğini belirten Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, 3 oyuncu ile görüşüldüğünü kaydetti.

Bu oyunculardan biriyle anlaşmaya çok yakın olduklarını ifade eden Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, şöyle konuştu; Transferimizi Antalya kampına yetiştirmek istiyoruz. Bu elbette çok iyi olacak. Arkadaşlarımız canla başla uğraşıyorlar. Bir an evvel bitmesi için çalışıyorlar. Anlaşmaya çok yakınız. Taraftarlarımız merak etmesin, çok iyi bir futbolcu takıma katılacak.

Bu arada, Sparta Praglı 22 yaşındaki golcü Bony Wilfried için 2 milyon euroluk bonservis ücretinde anlaşılmasına rağmen, ücretin 3 milyon euroya yükseltilmesi sebebiyle transferin çıkmaza girdiği belirtildi. Aynı şekilde Rangers kulübünün de Kenny Miller’den daha fazla bonservis ücreti kazanmanın çabasında olduğu bildirildi. Yeşil-beyazlı kulübün, bu iki oyuncunun bonservisi konusunda anlaşmaya varılamaması durumunda, ismi gizlenen bir başka futbolcunun transfer edileceği öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu