FutbolGündem

Bursaspor, Devler Ligi’ndeki ilk maçında yarın Valencia’yı ağırlayacak!..

Türkiye’de ilk kez bir Anadolu takımının Şampiyonlar Ligi maçının oynanacağı Bursaspor-Valencia karşılaşması Bursa Atatürk Stadı’nda saat 21.45’de başlayacak. Star TV’den de naklen yayınlanacak karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu’ndan Svein Oddvar Moen yönetecek. Moen’in yardımcılıklarını Geir Age Masovn Hollen ve Frank Andas yapacak.

Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlanğıç yapan ve 4’te 4 yapan Bursaspor’un Şampiyonlar Ligi’nde yarın Valencia ile oynayacağı karşılaşmada da galibiyet hedefliyor. Yeşil-beyazlı ekibin yarınki Valencia maçına şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor;

Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, Stepanov, Vederson, Volkan, Hüseyin, Ergiç, Insua, Ozan ve Sercan.

VALENCIA TAKIMI BURSA’YA GELDİ

Bursaspor’un Şampiyonlar Lig’indeki rakibi İspanyol temsilcisi Valencia hava yoluyla Bursa’ya geldi.
Konuk takım Yenişehir Havalimanı’nda Bursaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Eren, Öztürk Yazıcı ve ilhan Uslu tarafından karşılandı. Yöneticiler, Valencia Başkanı Manuel Llorente ile Teknik direktör Unai Emery’e çiçek verdi. Misafir takım pasaport işlemlerinin ardından otobüslerle konaklayacağı Çelik Palas Otel’e geçti.

Valencia’nın sezon başında Galatasaray’dan transfer ettiği Mehmet Topal büyük ilgi gördü. Bu akşam Atatürk Stadı’nda bir antrenman yapacak olan Valecia’nın onuruna yarın Vali Şehabettin Harput yemek verecek.

Bursaspor yönetim kurulu Üyesi İlhan Uslu, Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez mücadele vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Uslu, “Bütün kentte olduğu gibi bizde de heyecan var.” derken, şöyle konuştu; ”Misafirperverliğimizi göstermek için karşılamaya geldik. Güzel bir maç olacağına inanıyorum. İyi bir oyun ortaya koyup iyi sonuç alacağımıza inanıyorum. Umarım herkesin zevk alacağı bir maç olur.”

TARAFTARLAR ŞOVA HAZIR

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Bursaspor’da, takım kadar taraftarlar da büyük heyecan yaşıyor. Bursaspor taraftarları, yarın akşam oynanacak Valencia maçında eşi görülmemiş bir şova hazırlanıyor. Bursa’nın Osmanlı kenti olmasına vurgu yapılacak pankartların yanı sıra, 90 dakika boyunca küfürsüz tezahüratlar, yeni şarkılarla Atatürk Stadı’nın inletilmesi planlanıyor.

Bursaspor’un ateşli taraftar grubu Teksas’ın tribün lideri Selim Kurtulan, futbolcuların elde ettikleri başarılarla kendilerine büyük mutluluklar yaşattığını hatırlattı. Tarihlerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklarını belirten Kurtulan, bütün dünyanın Bursaspor takımına ve taraftara hayran kalacağını dile getirdi. 90 dakika boyuncu susmayacaklarını ve küfürsüz bir maç izleteceklerini vurgulayan Kurtulan, bu maça özgü yeni şarkılar ve tezahüratlar geliştirdiklerini kaydetti.

Devler Ligi olarak anılan Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden tek takımın Bursaspor olduğuna dikkat çeken Kurtulan, bunun kendileri için büyük bir gurur olduğunu ifade etti. Bütün Türkiye’yi mutlu edecek bir sonuç alacaklarından şüphe duymayan Kurtulan, İspanyol ekibi Valenica’yı yenebileceklerine işaret etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu