FutbolGündemTransfer

Bursaspor, Kayserispor’dan Amrabat’ı istedi!..

Ara transferde Bobo ve Serdar Özkan transferlerini gerçekleş-tiremeyen Bursaspor’un, Kayseri-spor’la sorun yaşayan Ambarat’ı kiralamak istediği öğrenildi.

Galatasaray’da oynamak istediği için Kayserispor yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Fas’lı Nordin Ambarat’ta teklif götürüldüğü ileri sürüldü. 22 yaşındaki genç yeteneği kadrosuna katmak isteyen yeşil – beyazlıların, sarı – kırmızılı yönetimden cevap beklediği ifade edildi.

29 MAÇTA 4 GOLÜ VAR

Kayserispor’un geçtiğimiz sezonun devre arasında Hollanda’nın PSV Eindhoven takımından transfer ettiği Faslı oyuncu, 29 maçta 4 gol attı, 12 asist yaptı.

Amrabat, 2010 yılından beri Fas Milli Takımı’nda 3 kez forma şansı buldu. Kayserispor ile 3,5 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Faslı oyuncu, Galatasaray’da oynamak istediğini açıkladığı için Kayserispor yönetimi tarafından kadro dışı bırakılarak A 2 takımına gönderildi.

PETR JANDA İDDİASI

Bu arada, sağ kanat için transfer yapmaya çalışan Bursaspor’un Çek oyuncu Petr Janda ile el sıkışmak üzere olduğu belirtildi.

Slavia Prag ile sözleşmesi geçtiğimiz günlerde sonra eren 24 yaşındaki kanat oyuncusu Janda’nın bu hafta içinde Bursa’ya getirilebileceği konuşuluyor. Çek oyuncuyu daha önce Galatasaray, Trabzonspor ve Gençlerbirliği’nin istediği biliniyor.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu