FutbolGündemTransfer

Orduspor’un yeni teknik direktörü Hector Cuper İstanbul’da!..

Orduspor’un yeni teknik direktörü Hector Cuper, Türkiye Ligi hakkında bilgisinin olduğunu ve Türkiye’ye geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Orduspor’un anlaşmaya vardığı ve öğle saatlerinde İstanbul’a getirdiği dünyaca ünlü hocayı, Başkan Nedim Türkmen ve Ordusporlu yöneticiler karşıladı.

Orduspor’da çalışacağı için mutlu olduğunu belirten Cuper, “Buraya gelmekten dolayı çok memnun ve mutluyum. Bu tecrübenin pozitif bir tecrübe olacağını düşünüyorum. Buradan çok hızlı bir şekilde takımıma gitmem lazım. Biliyorsunuz yardımcılarım takımla çalışıyorlar ben de onlara katılacağım” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in oldukça rekabetçi bir lig olduğunu kaydeden Hector Cuper, “Türkiye Ligi hakkında bilgim var. Çok rekabetçi bir lig. Her zaman önemli bir lig. Umarım burada iyi şeyler yaparız” diye konuştu.

Bir gazetecinin “Sizi Orduspor’a gelmenizde ne etkiledi ?” şeklindeki soruya tecrübeli hoca, “Her zaman çalışmak hoşuma gidiyor. Yapabileceğim birçok iş var. Yapılacak işler hocaları etkiler. Türk liginde mücadele etmek benim için iyi bir tecrübe olacak” diye cevap verdi.

Cuper, Türkiye Ligi’nde oynayan birçok futbolcuyu tanıdığını kaydetti. Hector Cuper, teknik direktör Fatih Terim’i de tanıdığını sözlerine ekledi.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen;  Dünya markasını Türkiye’ye getirdik

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen de, dünya markası olan bir hocayı Türkiye’ye ve Ordu’ya getirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Türkmen, “Orduspor her konuda başarılı olmak istiyor. Başarılı olmak için bir projemiz vardı. Biz Cuper ile büyük başarılar yakalayacağız. Kendisi dünyaca ünlü bir markadır. İlk tercihimizdi ikna etmesini bildik” dedi.

Cuper’in akşam saatlerinde havayolu ile önce Samsun’a ardından karayolu ile Ordu’ya geçeceği bildirildi. Hector Cuper, yarın takımının Fenerbahçe ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta maçında takımın başında görev yapacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu