DünyaGündem

Dennis Bergkamp Mesut Özil’i yere göğe sığdıramadı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in Hollandalı efsane futbolcularından Dennis Bergkamp Mesut Özil’e övgü yağdırdı. Bergkamp Mesut Özil için ‘Arsenal’in eksik parçasını doldurabilecek olağanüstü bir oyuncu’ dedi.

Daily Telegraph gazetesine açıklamalarda bulunan Dennis Bergkamp Mesut Özil ile kıyaslanmaktan hoşlanmamasına rağmen bu durumu anlayabildiğini belirterek, “Hepimiz benzersiziz. Yine de insanların aramızda aynı türden özellikler bulmasını anlayabiliyorum. Çünkü Mesut Özil, Arsenal için çok önemli olabilecek birisi. Arsenal’deki geleceğine ilişkin kesin bir yargıya varmak için erken. Özil, top kontrolü, akıl dolu pasları ve asistleri gibi etkin özellikleriyle olağanüstü bir oyuncu” diye konuştu.

MESUT ÖZİL’Lİ ARSENAL MAÇLARINI YERİNDE İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Özil’in sahada her zaman doğru pozisyonda yer aldığını vurgulayan Hollandalı eski futbolcu, “O çok deneyimli birisi. Tüm bu özelliklerini göze aldığınızda, Arsenal’in eksik parçasını doldurabilecek bir oyuncu. Forvetlerin gol atmasını sağlayacak, takımın pozisyon almasında bağlantı sağlayacak ve aynı zamanda gol de atabilecek birisi” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu