FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım; Mayıs ayında tekrar adayım

Şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi’nde tutuklu bulnan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Mayıs ayında yeniden adayım” dedi.

Haberturk Gazetesi’nin haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yasa henüz geçmeden önce Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ile ilginç bir diyalog yaşadı. İlhan Ekşioğlu’nun, “Başkan şu yasa çıksın. Yeter ki biz buradan çıkalım. Bundan sonra başkanlık, yöneticilik mi yapacağız” sözlerine Başkan Aziz Yıldırım, “Elbette yapacağım. Mayıs ayında adayım kardeşim” şeklinde yanıt verdi.

Metris Cezaevi’nde tahliye için artık geri sayıma geçildi. Bu kapsamda eşyalarını bile eve gönderen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Cuma günü burada kimse kalmayacak” diyerek tutuklulara seslendi. Aziz Yıldırım da kendisi hakkında tahliye bekliyor. İlk yasada 108 yılla bile yargılanabilirdi ancak yeni yasanın ilk taslağında bu cezanın üst sınırı 13.5 yıla kadar indi. Şimdiki haliyle ise 7-8 yılla yargılanması gündemde. Savcının, çeteden suçlama getirmesi halinde Aziz Yıldırım’ın tahliyesini zor olarak yorumlayan hukukçular oldukça fazla.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu