FutbolGündem

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Old Trafford’a ilk kez gitmiyoruz

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Old Trafford’a ilk kez gitmiyoruz… Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester United maçı öncesi iddialı konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, “Ekibime güveniyorum. Başarılı bir maç çıkartacağız” dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı  Ünal Aysal, Manchester United maçı öncesi umutlu, hatta iddialı ifadeler kullandı. Radyospor’dan Özgür Sancar’a konuşan Başkan, “Umarım başarılı bir hafta olur” dedi. Ajansspor’un haberine göre, Aysal şöyle konuştu; Fatih Terim ve oyuncularımız zorluk derecesi yüksek maçlardan başarıyla çıkıyorlar. Uzun bir aranın ardından Old Trafford’a gidiyoruz, ama bu bizim için bir yenilik değil. Bu tür ortamları Galatasaray iyi bilir. Temel hedefimiz tabii ki galibiyettir. Her maçta olduğu gibi Manchester United maçında da galibiyeti hedefliyoruz.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Avrupa’da ölçü olmaz

Bu karşılaşmanın Avrupa’daki güçlerini görmek açısından bir ölçü olmayacağına da vurgu yapan Aysal, “Şampiyonlar Ligi uzun bir yoldur. Üstelik bir maçın içerisinde pek çok hikaye olur. Bizim asıl misyonumuz Şampiyonlar Ligi’nde başarıdır. Bu da uzun soluklu bir mücadeleyi gerektirir. Bir maçla değerlendirme yapılamaz, ancak biz İngiltere’ye kazanmak için gidiyoruz. Ekibime güveniyorum. Başarılı bir maç çıkartacağız” diye görüş bildirdi.

Aysal deplasman prensibini bozuyor!

“Prensip gereği deplasman maçlarına gitmiyorum” diyen ve Türkiye’deki dış saha maçlarında takımı yalnız bırakan Ünal Aysal, Manchester United maçında ise Old Trafford’daki yerini alacak.

Ferguson’u konuştular

Dev maça sayılı saatler kala, Galatasaraylı taraftarlar twitter’da Sir Alex Ferguson’un birkaç yıl önce UEFA’ya verdiği röportajı konuşuyor. En zorlu deplasmanların gündeme geldiği programda Ferguson, “Kariyerim boyunca Galatasaray’la Ali Sami Yen’de yaptığımız maçı unutmadım, unutmayacağım. Hayatta cehennemi görmek gibiydi. Çok kötü bir gün yaşadık. Polislerle futbolcular arasında bile gerilim olmuştu” demişti.

19 yıl sonra yine Giggs!

1993-1994 sezonunda ilk kez düzenlenen Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için karşı karşıya gelen Manchester United-Galatasaray kapışmasında gülen taraf Cim Bom olmuştu. Old Trafford’daki 3-3’lük maçın rövanşı 0-0 sona erince Aslan gruplara kalmış, Manchester ise evine dönmüştü. İşte 19 sene önceki bu maçlarda forma giyen Ryan Giggs, 38 yaşına gelmesine rağmen yine Galatasaray karşısına çıkacak ve galibiyet arayacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu