DünyaFutbolda ŞiddetGündem

Galatasaray’ın eski hocası Johan Neeskens’e çirkin saldırı

Galatasaray’ın eski hocası Johan Neeskens’e çirkin saldırı… Güney Afrika’nın Sundowns takımında antrenörlük yapan Johan Neeskens, aldıkları son mağlubiyet sonrası taraftarın saldırısına uğradı.

Galatasaray’ın eski yardımcı antrenörü Johan Neeskens, Teknik Direktörlük yaptığı Güney Afrika’da taraftarların şok saldırısıyla sarsıldı.  ESPN’de yer alan habere göre, Johan Neeskens’in antrenörlüğündeki Sundowns takımı, lig mücadelesinde Moroka Swallows’a yenilince taraftarlar çılgına döndü.

Üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından taraftarlar maç boyunca istifaya çağırdığı Neeskens’e saldırmak için sahaya indi. Kızgın taraftarlar güvenliklere rağmen tünelde Neeskens’e ulaşıp, vurmaya başladı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre,  olay anından çekilen fotoğrafta, Hollanda futbolunun en önemli temsilcilerinden Neeskens’in elleriyle kafasını koruduğu gözüküyor.

Ancak bu saldırıya rağmen Neeskens’in yaptığı açıklamalar daha dikkat çekiciydi. Hollandalı çalıştırıcı, “Baskı her zaman vardır ancak ben kaldırabilirim. İstifayı kabul etmiyorum” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu