FutbolGündem

Galatasaray’ın yeni transferi Aurelien Chedjou İstanbul’da!..

Galatasaray’ın yeni transferi Aurelien Chedjou İstanbul’da!.. Galatasaray’ın Fransa’nın Lille takımından transfer ettiği Aurelien Chedjou, İstanbul’a geldi.

Sarı-kırmızılı takımın 4 yıllığına anlaştığı Chedjou’yu, Atatürk Havalimanı’nda Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun ile futbol takımı menajeri Cenk Ergün karşıladı. Ajansspor.com’un haberine göre, havalimanında herhangi bir açıklama yapmayan Chedjou, Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geçti.

Kamerunlu futbolcu yarın sağlık kontrolünden geçecek. Havaalanından Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geçen Chedjou, Galatasaray’a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirtirken, taraftarın kendisine gösterdiği ilgiden memnuniyeti dile getirdi.

Milli Takım’dan arkadaşı Dany’nin Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu kendisine anlattığını belirten Kamerunlu stoper, Fatih Terim’in kendisini sezon arasından bu yana istediğini belirterek, “Hocayla birebir tanışmadık ancak kendisine hem Türkiye’de hem de dünyada ne denli saygı duyulduğunu biliyorum. Beni Aralık ayından beri istiyordu, ilgileniyordu. O dönemde sakattım ancak yine de benimle ilgilendi. Buraya gelerek iyi bir tercih yaptım. Fransa’da tercihime şaşırdılar ancak ben tercihimin doğru olduğuna inanıyorum” dedi.

Galatasaray Kulübü, Chedjou’nun transferi için Lille Kulübü’ne 6 milyon 300 bin avro bonservis ücreti ödeyeceğini açıklamıştı. 200 bin euro imza parası verilen Chedjou ise her sezon 2 milyon 200 bin avro garanti ücretin yanı sıra maç başına 10 bin avro ücret alacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu