GündemTransfer

Gençlerbirliği Metin Diyadin’e emanet!..

Gençlerbirliği Metin Diyadin’e emanet!.. Fuat Çapa ile yollarını ayıran Gençlerbirliği’nde teknik direktörlük görevine Metin Diyadin getirildi.

Gençlerbirliği, daha önceden prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Metin Diyadin ile bugün resmi sözleşme imzaladı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, bugün düzenlenen imza töreninde Başkan İlhan Cavcav’ın yanı sıra yönetim kurulu üyelerinden Enis Safi, Hakan Kaynar ve Arif Ölmez de hazır bulundu.

İmza töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cavcav, “İçimizde yetişmiş , on yıl futbolcu olarak görev almış , bunun 6 yılında kaptanlık yapmış ve teknik direktörlük kariyerine de burada başlamış olan bir kardeşimizle sözleşme yaptığımız için mutluyum. Kendisi hem karakter hem de kişiliği bakımından tanıdığımız sevdiğimiz bir insan…Biz de elimizden geldiğince kendisine ve ekibine yardımcı olacağız, izlediği oyuncuları almaya çalışacağız. Hocamızın istediği oyuncularla temaslarımız sürüyor.” ifadelerini kullandı.

Cavcav transfer çalışmaları hakkında sorulan sorulara ise, “Bugüne kadar Serkan Yanık, Nizamettin Çalışkan ve Milan Smiljanic’e imza attırdık. Genel olarak 5-6 oyuncu aynı ülkeden olduğu için sıkıntı olacak diyorlar. Ama ben iyi bir yöneticinin bunun üzerinden geleceğini düşünüyorum. Metin Diyadin’inde de böyle bir kabiliyet olduğunu biliyor. Kendi oyuncularımızdan da Petrovic’i bonservisiyle satmak istiyoruz. Gaziantepspor’da kiralık olarak oynayan Oktay tekrar aramıza katıldı.” şeklinde yanıt verdi.

Metin Diyadin ise futbolculuk kariyerinde önemli günlerinin geçtiği Gençlerbirliği’ne dönmekten ötürü gururlu olduğunu belirterek, “Oyun yapısı olarak, ofansif bir futbol sergilemek istiyoruz. Kafamda oluşturmak istediğim oyun yapısı bu. Alt yapıdan oyuncular çıkartacağız, aynı zamanda kemik bir kadromuz olacak. Geçtiğimiz yıllardan çok daha farklı çok daha keyif veren bir Gençlerbirliği izleteceğiz. Son 3-4 haftaya rahat giren bir Gençlerbirliği değil son 3-4 hafta hala hedefi olan bir Gençlerbirliği olacak.” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu