Gündem

İsmail Kartal: Allah’a havale ediyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Gençlerbirliği maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Kartal; ”Allah’a havale ediyorum” dedi.

İşte İsmail Kartal’ın açıklamaları;

”Emenike’yi alıyoruz farkı açalım diye gol yiyiyoruz. Eğer gol yemeden ikinciyi atsaydık daha farklı olurdu. Sow çıkıp, Emenike girdi diye tribünlerden tepki oldu. Ancak Emenike girdi maçı çevirdi. Ne olacak şimdi, ne diyecekler! Yanlış şeyler bunlar. Böyle olmamalı” dedi.

”İkinci golden sonra futbolcularımın yaptığı saldırıya cevap vermekti. Biz 24 kişiyiz. Her oyuncu oynayabilir. Duygusal ve çok iyi bir oyuncu gurubum var. Ben onlarla yatıp kalkıyorum ve sahada ne zaman ne yapacaklarını da çok iyi biliyorum” diye konuştu.

İsmail Kartal kendisine karşı bir önyargı olup olmadığı sorusuna, ”Allah’a havale ediyorum” cevabını verirken, sözlerini şöyle tamamladı:

”Takım üzerinde çok büyük bir şanssızlık var. İyi oynuyoruz ama ya bir oyuncumuz sakatlanıyor ya da cezalı duruma düşüyor. Girdiğimiz pozisyonları da değerlendiremiyoruz. Beşiktaş derbisinde de kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Hafta boyunca en iyi şekilde çalışıp, Beşiktaş karşılaşmasına hazırlanacağız.”

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu