Gündem

Gençlerbirliği bunu hep yapıyor; Şimdi de Giray Bulak’ı gönderdi!..

Gençlerbirliği Kulübü yeni sezon başlamadan hocasını buluyor hazırlıklar yapılıyor, iş tam transferlere geldiğinde sözleşme yapılan hoca gönderiliyor.

Başkent kulübü yine 4 yıl aradan sonra 2. kez aynı şeyi yaparak geleneğini sürdürdü. 2007-2008 sezonunda 7 Haziran’da Ersun Yanal ile sözleşme yapan ama 2 gün sonra “transfer politikasındaki uyuşmazlık” yüzünden yollarını ayıran Gençlerbirliği aynı olayı Giray Bulak ile tekrar yaşadı.

Futbolda yeni sezon açılmadan, teknik direktörlerdeki “yaprak dökümü” şimdiden başladı. Gençlerbirliği, iki hafta önce teknik direktörlüğe getirdiği Giray Bulak ile bugün yollarını ayırdığını duyurdu. Milliyet.com.tr.’nin haberine göre, Gençlerbirliği’nde yeni sezon öncesi teknik direktörlük görevine getirilen Giray Bulak ile yollar ayrıldı.

Alınan bilgiye göre, Giray Bulak ile yolların ayrılmasında, transfer konusunda yaşanan görüş ayrılıkları etkili oldu. Basın önünde yapılan imza törenin üzerinden henüz 1-2 hafta geçmesine karşın Bulak ve Gençlerbirliği yönetimi, taraflar arasındaki anlaşmayı karşılıklı feshetme yoluna gitti.

Giray Bulak, Spor Toto Süper Lig başlamadan takımından ayrılan ilk teknik direktör oldu

Böylece, Süper Lig’de yeni sezon henüz başlamadan takımından ayrılan ilk teknik direktör, Giray Bulak oldu. Başkent temsilcisi, Alman teknik adam Ralf Zumdick’in ardından Giray Bulak ile 1 yıllık sözleşme yapmıştı.

Tam yetki ile göreve getirilen Bulak’ın zaman ilerledikçe kadro oluşturma konusunda özgür çalışamadığı ve Başkan İlhan Cavcav ile fikir ayrılıkları yaşadığı belirtildi. Başkan İlhan Cavcav daha önce çalıştığı teknik direktörlerden Ersun Yanal, Thomas Doll gibi isimlerle de bu yüzden ters düşmüştü.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu