FutbolGündem

Haluk Ulusoy; Türk futbolunu geriye götürdüler

TFF eski başkanı Haluk Ulusoy, “Türk futbolunun dünyada önemli bir marka olduğunu göstermiştik. Bizden sonrası bunu yapamadı” dedi.

Yenipazar K1 Tipi Cezaevi’nde yatan Demokrat Parti eski Genel Başkanı Mehmet Ağar’ı, ziyaret etmek için Aydın’a gelen  TFF eski başkanı Haluk Ulusoy, önce aile dostu Aydınspor eski başkanı Mukan Perinçek’i bürosunda ziyaret etti.

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre,  yıllar sonra Aydın’a geldiğini dile getiren Ulusoy, “30 yıldır dostluğum olan Mehmet Ağar’ı ziyaret etmek için İstanbul’dan Aydın’a geldim. Mehmet Ağar, ülkemize çok büyük hizmetler vermiş, yeri doldurulamayacak bir insan. Kötü gününde de yanında olmak için buradayım. Bu vesileyle çok sevdiğim kardeşim Mukan Perinçek’i ziyaret ettim” dedi.

Haluk Ulusoy; Türk futbolunu geriye götürdüler

Futboldaki son gelişmeler hakkında çok fazla konuşmak istemediğini kaydeden Haluk Ulusoy şöyle konuştu; Bunları değerlendirmeyi çok isterdim ama ben yıllardır konuşmuyorum. Başkanlığı bıraktığımdan beri Futbol Federasyonu hakkında konuşmadım, bugün de konuşmak istemiyorum. Ama futbolumuzun iyi olmadığı malum, herkes biliyor. Ülkemizde herkes futbolumuzun nerelere geldiğini biliyor.

Herkes bizim nerelere çıkardığımızı biliyor. Türk futbolunun dünyada isim sahibi, dünyada var olduğunu, Türk Futbol Federasyonu’nun çok önemli bir marka olduğunu göstermiştik. Ama maalesef bizden sonrası bunu yapamadılar. Hep kötüye götürdüler ve dibe vurdu. İnşallah düzelir.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu