FutbolGündem

Hamit Altıntop’tan çarpıcı açıklama; Kulüp başkanları, yöneticiler transferden başka futbol için ne yaptı!..

NationalTurk’ün haberine göre, Galatasaraylı milli futbolcu Hamit Altıntop, 4-0 kaybedilen Brezilya maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Hamit, kulüp başkanlarına ve futbolu yöneten insanlara imalı mesajlar gönderdi.

Brezilya maçı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Hamit Altıntop, Türk futbolunun kötü durumda olduğunu, bunun da milli takıma yansıdığını belirterek “Kötü bir süreçteyiz. Bunu kabul etmemiz lazım. Bunu kabul ettikten sonra iyi analiz etmemiz gerekiyor. İşimize sevgiyle, saygıyla ciddiyetle dürüstlükle yaklaşmamız gerekiyor. Gerekiyorsa uyumadan kolları sıvayıp çalışmamız lazım. Birbirimizi kandırmayalım, yetersiz olduğumuzu biliyoruz. Ancak ilk hedefimiz bunu kabul etmek, ondan sonra küçük küçük adımlar atmak ve haddimizi bilmek.”

Hamit, taraftarların gösterdiği tepki hakkında ise “20 yaşındaki yavrumuzu ıslıklamak, affedersiniz küfür etmek Türk milletine yakışmaz. O yavrumuza hiçbir konuda yardımcı olmaz” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu futbolu yönetenlere ise şöyle seslendi:

“Bütün kulüp başkanlarının, yönetimdeki insanların kendilerini sorgulamaları lazım. Futbol içinde olduklarında futbol için ne yaptılar. Sadece para vermek, ‘ben bu transferi yaptım, ben bu kadar para verdim’ demek, bunlar yeterli değil. Önemli olan sevgi, saygı ve doğruları yapmak.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu