DünyaFutbolGündem

İbrahimovic’ten Messi ve Ronaldo hakkında çarpıcı açıklama!..

İbrahimovic’ten Messi ve Ronaldo hakkında çarpıcı açıklama… Zlatan İbrahimovic, şu anda dünyanın en iyi iki futbolcusu olarak gösterilen Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eurosport’un haberine göre, kariyeri boyunca verdiği demeçlerle gündemi oluşturan Zlatan Ibrahimovic, bu kez de futbol dünyasını pek şaşırtmadı. Pek çok kişiye göre dünyadaki en iyi iki futbolcu olarak kabul edilen Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo’ya ilişkin Canchallena’ya hayli ilgi çekici açıklamalarda bulunan Zlatan Ibrahimovic, yine manşetlere çıkmayı başardı.

Lionel Messi için, “Messi’nin belki dört Altın Top ödülü olabilir ama benim otomattan çikolata almak için altıma kutu koymama gerek yok” ifadelerini kullanan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo’ya ilişkin ise, “Bence Cristiano Ronaldo, tüm ödülleri Lionel Messi’nin almasını seyreden seçkin bir izleyici. Cristiano, ’en iyi üç futbolcu’ yer almayı hak etmiyor. En az ondan daha iyi 10 tane oyuncu var” şeklinde konuştu.

Bu sezon Lionel Messi, Andres Iniesta ve Cristiano Ronaldo’nun ilk üçü oluşturduğu Ballon d’Or oylamasında gerilerde kalan Zlatan Ibrahimovic, daha önce Mario Balotelli için ‘vasat bir oyuncu’ nitelemesini yapmış ve yayımlanan otobiyografisinde Pep Guardiola’ya karşı sert ifadeler kullanmıştı.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu