DünyaFutbolGündem

Jose Mourinho, 7 oyuncunun biletini kesti; İçlerinde Nuri ve Hamit de var!..

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun yeni sezonda kadroda düşünmediği 7 isim belli oldu. Bu futbolcular arasında Nuri Şahin ve Hamit Altıntop da yer aldı.

İspanya La Liga’da şampiyonluğa koşan Real Madrid’de teknik direktör Jose Mourinho’nun, ayrılacağı yönündeki dedikodulara inat gelecek sezonunun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladığı ve takımdan gönderilecek isimlerin listesini hazırladığı iddia edildi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, Portekizli teknik adamın yönetime 7 kişilik bir liste vermeye hazırlandığı ve bu isimler arasında milli futbolcular Nuri Şahin ve Hamit Altıntop’un da bulunduğu ifade edildi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında Nuri Şahin’in performansından memnun olmadığını açıkça ifade eden Mourinho, milli futbolcuyu gözden çıkardığının sinyallerini vermişti.

Portekizli teknik adamın ayrıca, yeni sezonda takımda düşünmediği diğer isimler ise Kaka, Gonzalo Higuain, Esteban Granero, Raul Albiol ve Ricardo Carvalho oldu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu