FutbolGündem

Karabükspor, Gençlerbirliği maçından 3 puanla dönmek istiyor

Kardemir Karabükspor, geçen hafta kendi sahasında lig sonuncusu Kasımpaşa’ya yenilmesinin şokunu üzerinden atmak istiyor. Karabükspor, Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanla dönmeyi planlıyor.

Karabükspor ‘da başta Emenike dahil 5 futbolcunun oynayamayacak durumda olması teknik heyeti düşündürüyor. Deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor hazırlıklara başladı. Kasımpaşa mağlubiyetini, kendi oyunlarını oynamadıklarına bağlayan teknik direktör Yücel İldiz şöyle konuştu; Bu kadar puanı toplayan ve kendilerinden söz ettiren bu futbolculardır.

Yine sezon sonuna kadar aynı şekilde gereğini yapacaklardır. Futbolcularım ile konuştum, rakip kim olursa olsun çıkıp kendi oyunumuzu oynayacağız. Bunu devamlı belirtiyorum. Karekterimizi sahaya yansıtıp rakip kim olursa olsun kazanmak istiyoruz. Geçen hafta bunlar olmadı, o yüzden de üzgünüz. Hafta sonu zorlu Ankara deplasmanına çıkacağız. Yine hafta sonuna kadar kendi oyunumuzu ve karakterimizi sahaya yansıtmak için futbolcularımla konuşacağım. Konuşmalardan sonra problem olmayacağını sanıyoruz.

Karabükspor ‘un gol silahı Emenike en az 4 hafta yok

Kerim, Aydın, Tozxo ve Emenike ‘nin takımda yer almayacağını belirten Yücel İldiz, ”Emenike ‘nin en az 4 hafta aramızda olmayacağı belirlendi. Özellikle Emenike ‘nin mevkiisinde farklı alternatiflere gireceğiz. Orayı güçlendirme anlamında. Emenike bizim ön tarafta lokomotif bir futbolcumuzdu. Farklı bir alternatif arayacağız ama oyun düzenimiz ve karakterimizden taviz vermeyeceğiz. Sadece oyun karakterimizi sahaya yansıtmalıyız. İlk defa bu olmadı. İyi şeyler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu