FutbolGündem

Kayserisporlu Amrabat’tan çarpıcı açıklama; Ben köle değilim

Kayserispor’un Faslı futbolcusu Nordin Amrabat, kulübüyle ipleri koparma noktasına getirdi. Amrabat yaptığı açıklamada, “Galatasaray’da oynamak istiyorum. Kayserispor’dan ayrılmak için elimden geleni yapacağım. Gerekirse FIFA’ya gideceğim. Ben köle değilim” dedi.

Kayserispor yönetiminin ısrarla Galatasaray’a satmak istemediği Nordin Amrabat çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Radyospor’da Özgür Sancar’a konuşan Nordin Ambrabat, “Yüz kere söyledim, geçen aralık ayında Galatasaray’a gitmek istediğimi. Sonra Ocak ayında Kayserispor yönetimiyle konuştum. Sezon sonunda gitmek istediğimi söyledim. Kabul ettiler. Benim için doğru zamanda, doğru takım Galatasaray” dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota’nın her şeyden haberdar olduğunu dile getiren Amrabat, “Kendisinin de sözü vardı. Kayserispor’dan ayrılmak istiyorum. Bunu herkes biliyor. Ancak bana herhangi bir teklif olmadığını söylüyorlar. Gerçeği saklıyorlar. Geçen Aralık’ta da aynısını yaptılar. Menajerim teklif getirdi. Ancak Kayserispor Yönetimi, bunları hep hasır altı etti. Kayserispor’dan ayrılmak için elimden geleni yapacağım. Gerekirse FIFA’ya gideceğim. Ben köle değilim. Kayserispor benim transferimle iyi para alacak. Sorun ne anlamıyorum” diye konuştu.

Amrabat’ın sözlerinden diğer satır başları şöyle;

Şota, iyi teklif gelirse transferime izin vereceğini söyledi. Süleyman Hurma da aynı şeyi söyledi. Hurma’yı anlamak mümkün değil. Bu çılgınlık. Galatasaray iyi teklif yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklar. Bu adam beni köle sanıyor. Bana köle gibi davranıyor. Kontratım var; ama ayrılmak istiyorum. Gitmek istiyorum. Birileri bana iyi bir teklif yapıyorsa bunu değerlendirmek gerekir. İzin vermeliler.

Transferim için 5-6 milyon euro istemeleri normal. Ama bundan fazlasını talep etmek çılgınlıktır.

Kayserispor’a geri dönmeyeceğim. FIFA’ya gideceğim. Ben insanım, köpek değilim. Ocak ayında ‘teklif gelirse seni bırakırız’ dediler. Beni ikna ettiler. Ama görüyorum ki sözlerini tutmuyorlar.

Benim kariyer planlamamda 1 buçuk 2 yıl Kayserispor’da oynayıp, sonra büyük takımlara gitmek vardı. Bunu en baştan söylemiştim. Benim için iyi bir aşamaydı. Kayseri’ye büyük bir kulüpten geldim. (PSV) bir adım geri gitttim; amacım iyi top oynayıp büyük Türk kulüplerine giderek üç adım ileri gitmekti. Bunu onlara da söyledim. Bu benim hakkım

Fatih Terim’in benim hakkımdaki düşünceleri onur verici. Büyük bir gurur kaynağı. Ben de orada olmak, Galatasaray’ın bir parçası olmak isterim. Benim ihtiyacım transfer olmak. Ancak Süleyman Hurma adeta kariyerimi paramparça ediyor. Kariyerimi bitirmek için uğraşıyor. Bu şeytanca bir şey anlamak mümkün değil, geleceğimle oynuyor.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu