FutbolGündem

Şota Arveladze; Taratarımızın desteğini almak istiyoruz

Spor Toto Süper Lig ’de son 5 haftadır istediği sonuçları alamayan Kayserispor ‘un teknik direktörü Şota Arveladze, “Taraftarlarımız ile birlikte iyi bir çıkış yakalayacağız. Onların desteğini almak istiyoruz” dedi.

Teknik heyetin isteği ile takımdan ayrı çalışmaya başlayan yedek kaleci Volkan Babacan geri döndü. Volkan, takımla birlikte yeniden çalışmalara başladı. Kayserispor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı ve günü iki idmanla geçiriyor. İdman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Şota, takımda sakat oyuncuların bulunduğunu, bu hafta sakatlanan Moritz’in yaklaşık 5 hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi.

Sakat futbolcular nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini ifade eden Şota şöyle konuştu; Sakat oyuncularımız nedeniyle takım olarak zor haftalar geçirdik. Ama yine de hedefimiz değişmedi. Sezon sonunda iyi sonuç bekliyoruz. Şuanda bizim önümüzde 4 takım var. Bunlardan birisi Fenerbahçe diğerleri ise, Trabzonspor, Bursaspor ve Gaziantepspor. Bunlar çok iyi top oynayan takımlar. Bir çıkış bekliyoruz. Kulüp olarak bu haftalar çok büyük destekler alıyoruz. Elimizden geleni yapacağız.

Şota; Kasımpa maçında bize küfür edenler bizim gerçek taraftarımız değil

Pazar günü kendi sahalarında oynadıkları Kasımpaşa maçında istenmeyen birtakım olaylar yaşandığını hatırlatan Şota, “Maçın bitimine yarım saat kala seyirci bize ters düştü. Bu yüzden oyuncularımız tepki altında zorlandı. Böyle bir tepkiyi ilk defa gördüm. Bu duruma üzüldüm. Tribünlerde bize küfür eden bir kaç kişi gördük. Ama bizim gerçek taraftarımız onlar değil. Bizim gerçek taraftarımız her maçımıza gelendir. İnanıyorum ki bu taraftarlarımız ile birlikte güzel bir çıkış yakalayacağız” diye konuştu.

Bu arada Fenerbahçe maçında yediği gollerle eleştirilen yedek kaleci Volkan Babacan, birkaç haftadır teknik heyetin kararıyla takımdan ayrı tek başına çalışıyordu. Resmi anlamda sözleşmesi feshedilmeyen Volkan, tenkit heyetin yeni bir kararıyla takımla çalışmaya başladı. İdman öncesinde ise takım arkadaşları Volkan’a ‘hoş geldin’ diyerek başarı dilediler.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu