Gündem

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda zemin skandalı!..

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda zemin skandalı!.. Galatasaray’ın Akhisar Belediye ile yapacağı mücadelenin oynanacağı Manisa 19 Mayıs Stadı’nın sararan zeminleri boyandı…

Spor Toto Süper Lig’de 22. haftanın açılış maçına ev sahipliği yapacak olan Manisa 19 Mayıs Stadı ile ilgili sporx.com çarpıcı bir detaya ulaştı… Akhisar Belediye – Galatasaray karşılaşmasının oynanacağı Manisa 19 Mayıs Stadı’nın sararan zemininin boyandığı iddia edildi.

Bu iddia sonrası harekete geçen ve araştırmalarını sürdüren sporx.com Manisa Stadı çimlerinin boyanması görüntülerine ulaştı. Bu sırada geçen hafta yine aynı stada oynanan Türkiye – Çek Cumhuriyeti milli maçından önce de sararan zeminin maç sabahı boyandığı iddia edildi.

Futbol sahaların boyanmasına belki kamuoyu ilk kez tanıklık etmesine karşılık, yaptığımız araştırma sonucunda daha önce Kayserispor’un ve Eskişehirspor’un zeminlerinin de sık sık boyandığı öğrenildi…Bu arada Manisa’daki zeminin boyanması sırasında orada bulunan bir kedinin sırtındaki boya da objektiflere takıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu