FutbolGündem

Mersin İdman Yurdulu futbolcular dün protesto etti bugün özür diledi!..

Bir gün önce alacakları nedeniyle yönetimi protesto eden Mersin İdman Yurdulu futbolcular bugün özür diledi.

Mersin İdman Yurdu futbolcuları, Macit Özcan Spor Kompleksi’nde yaşanan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Ntvspor’un haberine göre, toplantıda soru almayan futbolcular, sadece bir gün önce yaptıkları eylemden dolayı kendilerine destek için ziyarete gelen Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’dan ve Alay Komutanı’ndan özür dilediklerini söylediler.

Basın mensuplarının soru sormasına izin vermeyen Kırmızı Lacivertli futbolcular kısa süren toplantının ardından Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürmek için idman sahasına gittiler. Mersin İdman Yurdulu futbolcuların düzenlediği basın toplantısının ardından kısa bir açıklama da Teknik patron Nurullah Sağlam’dan geldi.Futbolcularının protesto eyleminin yersiz ve zamansız olduğuna dikkat çeken Sağlam “Sıkıntılarımız yok diyemem, maddi anlamda ciddi olmasada sıkıntılarımız vardı. Bunu dile getirmenin bunu eylemleştirmenin yer ve zamanı Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kuvvet Komutanımızın bulunduğu ortam olmamalıydı” diye konuştu.

Sağlam, Başkan Ali Kahramanlı ile dün geniş bir toplantı yapıldığınıda sözlerine ekleyerek morallerin yerinde olduğunu da sözlerine ekledi. Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı ise yaşanan olumsuz olayların ardından yaptığı açıklamada verilen her sözün yerine getirildiğini fakat aksamaların yaşandığını söyledi.

Yeni yönetim kurulu ile yeni yeni bir araya gelmenin sıkıntısını yaşadıklarını da belirten başkan Kahramanlı, “Her kulüpte maddi sıkıntılar yaşanır. Bizde de kısa süreli olsa da yaşanmadı değil. Futbolcularımızla bir araya geldik ve sıkıntıları ortadan kaldırdık. Şu anda tek ortak düşüncemiz hafta sonu oynayacağımız Trabzon maçı. Bu maçı alıp yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu