DünyaFutbolGündem

Mesut Özil; Arsenal’in 9 yıllık şampiyonluk hasretini son erdireceğiz!..

Mesut Özil; Arsenal’in 9 yıllık şampiyonluk hasretini son erdireceğiz!.. Mesut Özil, takımı Arsenal’in Borussia Dortmund ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Mesut, Londra ekibinin Premier Lig’deki 9 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirebileceklerini söyledi.

Arsenal, Premier Lig’e son yıllarda hiç bu kadar iyi başlamamıştı. Hafta sonunda Liverpool’u 2-0 yenen Londra ekibi zirvede en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 5’e çıkardı. Ntvspor’un haberine göre, takımın yıldızlarından Mesut Özil, Borussia Dortmund ile Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları kritik maç öncesi Arsenal taraftarına umut dağıttı.

9 yıllık şampiyonluk hasretine son verip veremeyecekleri sorulan Mesut, “neden olmasın. Ligin 10. haftasında en yakın rakibimizden 5 puan önde olduğumuza göre son haftada da zirvede yer alabiliriz” dedi.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, geçtiğimiz günlerde Mesut Özil’in Zinedine Zidane’dan daha iyi bir oyuncu olduğunu savunmuştu. Transfer döneminin son saatlerinde Arsenal kadrosuna katılan Mesut Özil, 50 milyon euro’luk bonservis bedeli ile alman futbol tarihinin en pahalı oyuncusu unvanını da elinde tutuyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu