DünyaGündem

Mourinho’dan Wenger’e sert eleştiri!..

Mourinho’dan Wenger’e sert eleştiri!.. Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Arsenal’in teknik patronu Arsene Wenger’i ağır şekilde eleştirdi…

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, düzenlenen basın toplantısında Arsene Wenger hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Arsene Wenger’i sert şekilde eleştiren Mourinho, “Wenger kaybetmekte uzman. Sekiz yılı kupasız geçirmek başarısızlıktır. Ben onun yerinde olsaydım Londra’ya dönmezdim. Futbolda hiçbir şeyden korkmuyorum.” dedi.

Manchester City’nin çalıştırıcısı Manuel Pellegrini hakkında da konuşan Mourinho, “Benim hakkımda konuşmayacakmış. Bu harika. Umarım bu sözünü tutar. Üst üste onlarla oynamak kolay değil. Kupa maçına da ligdeki gibi hazırlanacağız. Son maçraz bizi zorladılar ancak kalecimiz çok iyi oynamıştı.” ifadelerini kullandı.

Şampiyon ünvanının Manchester United’a ait olduğunu ve onların dışında bunu kaybedecek takımın olmadığını belirten Portekizli teknik adam, Cahill ve Terry’nin hafta sonunda forma giyemeyeceklerini açıkladı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu