DünyaFutbolGündem

Mourinho; Newcastle karşısında sahaya 11 yanlış oyuncu sürdüm!..

Mourinho; Newcastle karşısında sahaya 11 yanlış oyuncu sürdüm!.. Chelsea menajeri Jose Mourinho, Newcastle deplasmanda 2-0 yenilen oyuncularına hala kızgın. Mourinho, Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke 04 maçı öncesi, Newcastle karşısında sahaya 11 yanlış oyuncu sürdüğünü söyledi.

Chelsea’nin, 6 maçlık galibiyet serisi Newcastle deplasmanında sona erdi. Chelsea menajeri Jose Mourinho, Newcastle karşısında alınan 2-0’lık yenilgi sonrası kızgındı. Ntvspor’un haberine göre, Mourinho, Şampiyonlar Ligi’nde Schalke 04’ü ağırlayacakları maç öncesi, oyuncularına sert mesajlar gönderdi. Newcastle karşısında forma giyen 11 oyuncusunun da kötü bir oyun sergilediğini söyleyen Mourinho, “Hata bende. 11 hata yaptım. Sahaya başka 11 oyuncuyla çıkmalıydım” dedi.

Oyuncularına kızgın olduğunu dile getirmekten çekinmeyen Portekizli menajer, “Neden bu kadar kötü oynadığımızı anlayamıyorum. Schalke 04 karşısına, Newcastle maçından çok daha farklı bir kadroyla çıkacağımız kesin” diye konuştu. Şampiyonlar Ligi’nde grubunda averajla lider durumda bulunan Chelsea, Premier Lig’de lider Arsenal’in 5 puan gerisinde yer alıyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu