DünyaGündem

Mourinho & Wenger polemiği büyüyor!..

NationalTurk’ün haberine göre, Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun ‘Başarısızlık uzmanı’ dediği Arsenal’in hocası Arsene Wenger, Portekizli’nin sözlerini ‘Aptalca ve saygısızca’ olarak nitelendirdi.

Arsenal’in Fransız Teknik Direktörü Arsene Wenger, Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun takımını utandırdığını belirterek, yorumlarının aptalca ve saygısızca olduğunu söyledi. Arsene Wenger, Liverpool zaferi sonrası düzenlenen basın toplantısında kendisine “Başarısızlık uzmanı” diyen Mourinho’nun sözleri için “Bunlar aptalca ve saygısızca yorumlar. Beni ilgilendirmiyor. Beni asıl ilgilendirenler saha içinde olanlar. Onun adına utanıyorum. Basın toplantılarımda onun hakkında konuşmadım ve bugün de konuşmayacağım. Kendimden daha çok Chelsea için üzülüyorum” ifadelerini kullandı.

2005’ten beri Arsenal ile kupa kazanamayan Arsene Wenger, şampiyonluğun favorisi olmadıklarını söyleyen meslektaşları Chelsea çalıştırıcısı Jose Mourinho, Manchester City teknik patronu Manuel Pellegrini ve Liverpool’un başındaki Brendan Rodgers’ın “başarısız olmaktan korktukları” için bu değerlendirmeleri yaptıklarını söylemişti.

Mourinho, bu açıklamanın üzerine “O bir başarısızlık uzmanı ama ben değilim. Belki o haklıdır. Çünkü çok defa başarısız olmadığım için başarısızlıktan korkarım. Onun bu konuda uzman olduğu ise bir gerçek. 8 yıldır tek bir kupa bile kazanamamak başarısızlıktır. Eğer aynısı Chelsea’de başıma gelse, Londra’yı terk eder ve geri dönmezdim” demişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu