FutbolGündem

‘Yabancı oyuncularla daha iyi iletişim kurabilmek için incil okuyorum’

Yabancı oyuncularla daha iyi iletişim kurabilmek için incil okuyorum!..Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay’dan ilginç açıklamalar geldi. Bordo – mavili takımın yeni teknik direktörü, yabancı oyuncularla daha iyi iletişim kurabilmek için incil okuduğunu söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay gelecekten umutlu. Ntvspor’un haberine göre, çok önemli bir görev yürüttüklerini ifade eden Akçay ekibiyle birlikte Trabzonspor’a ezber bozacak yeni bir stil ve hava getireceklerini söyledi. Akçay yabancı oyuncularıyla daha iyi iletişim kurabilmek için de ilginç bir yol izliyor.

Akçay, yabancı oyuncuları daha iyi anlayabilmek için onların dini kitaplarını incelediğini de vurgulayarak, “Oyuncularımın kalbine giden yolları bulacağım. Yaklaşık 1,5 aydan beri onların inandığı İncil ile uğraşıyorum. Matta, Luka, Markos ve Yuhanna, İncil’leriyle uğraşıyorum. Ve hayata hangi gözle baktıklarını, inanç sevgilerini hangi seviyede tuttuklarıyla uğraşıyorum. Dolayısıyla onlara ulaşmamım çok zor olacağını sanmıyorum. Bu manevi kısmı ve kalplerine giden yolla ilgili kısım. Diğer teknik ve saha ile ilgili olan kısma gelince ise, bilgi birikimim, teknik ve taktik konularda aldığım eğitimlerle onları da değiştireceğime inanıyorum” dedi.

Akçay ellerindeki 29 kişilik kadroyu en etkili şekilde kullanmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu