FutbolGündem

Gaziantepspor’a operasyon; Başkan İbrahim Kızıl gözaltına alındı

NationalTurk’ün haberine göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ile Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan operasyonlarda çok sayıda Gaziantepsporlu yönetici gözaltına alındı.

NationalTurk’ün haberine göre, aralarında kulüp çalışanlarının da bulunduğu şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yaklaşık 2 ay önce Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK) tarafından başlatılan operasyonda Gaziantepspor ve yöneticilerine ait işyerlerine baskın düzenlenmiş ve çeşitli belgelere el konulmuş bu belgeler incelenmek üzere götürülmüştü.

İbrahim Kızıl da gözaltına alındı

Cumhuriyet Başsavcısı’nın talimatıyla yapılan operasyonda Kulüp başkanı İbrahim Kızıl, Asbaşkan Mehmet Kızıl, Kızıl Grubu yöneticileri ve bazı kulüp çalışanlarının da aralarında bulunduğu şüpheliler sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl’ın ise İstanbul’da gözaltına alındığı ve Gaziantep’e getirileceği belirtildi. Gözaltına alınan yöneticiler arasında yeni ve eski yönetim kurulunda yer alanlarında bulunduğu kaydedildi.

Gözaltına alınanların sayısının 46 olduğu öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu