HaberFulya DosyasıFutbolGündemPolitika

Beşiktaş eski Belediye Başkanı Ayfer Atay da Hürser Tekinoktay’ın listesinde

Beşiktaş’a ve Beşiktaş halkına uzun yıllar büyük hizmetlerde bulunan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay da, Hürser Tekinoktay'ın yanında yer alacağını açıkladı.

Beşiktaş’ta muhalefetin güçlü isimlerinden Hürser Tekinoktay, geçtiğimiz günlerde yaptığı yazılı açıklamada, bundan sonra yapılacak ilk kongrede Beşiktaş Kulübü’ne başkan adayı olacağını açıklamış ve şöyle konuşmuştu;

Geçmişi büyük başarılarla dolu Beşiktaş’ın bundan böyle yönetsel bakımdan çaresiz kalmayacağını ve her türlü sorunun çözümü için benim ve değerli arkadaşlarımın Beşiktaş’ı yönetmeye hazır olduğumuzu ve bundan sonra yapılacak ilk kongrede Büyük Beşiktaş’ımızın Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olduğumu kamuoyuna saygıyla duyururum.

Bu açıklamanın ardından kongre çalışmalarına şimdiden başlayan ve Büyük Beşiktaş projesi için kolları sıvayan Hürser Tekinoktay’a bir destekte Beşiktaş’a ve Beşiktaş halkına uzun yıllar büyük hizmetlerde bulunan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay’dan geldi.

Ayfer Atay yaptığı açıklamada, Büyük Beşiktaş’ı yaratmak için Hürser Tekinoktay’ın yanında olduğunu ve hazırlıklara şimdiden başladığını söyledi. Atay, “Genç ve dinamik kadrosuyla Beşiktaş Kulübü başkanlığına aday olan Hürser Tekinoktay ile çalışmak benim için büyük gurur kaynağıdır. Hepimiz el ele verip tek yürek, tek bilek olup Büyük Beşiktaş’ı yaratacağız” dedi.

Yapılacak ilk kongrede Beşiktaş Kulübü Başkanlığı’na aday olacağını açıklayan Hürser Tekinoktay, Beşiktaş’a ve Beşiktaş halkına uzun yıllar büyük hizmetlerde bulunan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay’ın aralarına katılmasından dolayı bir açıklama yaptı.

Hürser Tekinoktay’ın Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay ile ilgili basın açıklaması şöyle;

Değerli Basın Mensupları,

25 Mart’ta yapılan Olağanüstü Kongre’nin ardından, değerli dostlarımızla birlikte, bundan sonra yapılacak ilk kongrede geçmişi büyük başarılarla dolu Beşiktaş’ın artık çaresiz kalmayacağını ve bu nedenle her türlü sorunun çözümü için Beşiktaş’a hizmet etmeye hazır olduğumuzu spor kamuoyuna geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk.

Bu süreçte, eski Beşiktaş Belediye Başkanı Sn. Ayfer Atay’ın da bizlerle birlikte çalışmalarına başladığını Beşiktaş Camiası’na ve tüm spor kamuoyuna duyururuz.

AYFER ATAY KİMDİR?

Beşiktaş’a ve Beşiktaş halkına uzun yıllar büyük hizmetlerde bulunan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay, gençlik yıllarında Beşiktaş Kulübü’nün de ilk amatör branşlarından biri olan boks sporunu fiilen Kuleli Askeri Lisesi’ndeki öğrencilik yıllarında yaptıktan sonra uzun süre futbol oynadığı Ortaköy Spor Kulübü’nde de 30 yıl Genel Kaptanlık ve Kulüp Başkanlığı yapmıştır.

6802 Sicil numaralı Beşiktaş Kongre üyesi olan Ayfer Atay, 1989-99 Yılları arasında Süleyman Seba ile birlikte görev yaptıkları dönemde Beşiktaş JK için birçok spor tesis ve alanı yaratmış olmasıyla Beşiktaş camiasınca sevilen ve sayılan bir isim olmuştur.

Ayfer Atay, Beşiktaş Belediye Başkanı olarak görev yaptığı 10 yıl zarfında;

Beşiktaş İlçesi’nde, Beşiktaş JK kullanımına sunulmak üzere ;

Fulya Şan Ökten Spor Tesisleri
Çilekli Spor Tesisleri
BJK Koleji
Süleyman Seba Kapalı Spor Salonu
Akaretlerdeki Kulüp Binasının da yeraldığı plazaları
Kartal Yuvası olarak bilinen Beşiktaşlı Eski Sporcular Derneği Lokali
Akatlar Spor Tesisleri

gibi , birçok sosyal tesis ve hizmeti Sn.Süleyman Seba ile birlikte yürüttüğü çalışmalarda
Beşiktaş JK’ne kazandırmıştır…
Bu tesis ve hizmetlerin yanı sıra ilçe sınırlarından taşacak şekilde birçok genç sporcunun yetişmesini sağlayacak imkânlar da yaratmıştır.

Bu haberlerde ilginizi çekebilir

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu