HaberFulya DosyasıFutbolGündem

Asım Kantoğlu da Hürser Tekinoktay’ın ekibinde

2014'teki kongrede Beşiktaş Başkan adayı olacağını daha önce açıklayan Hürser Tekinoktay ekibindeki 4 ismi de açıkladı.

Hürser Tekinoktay’ın Ayfer Atay, Müslüm Gülhan ve Fuat Yaman’ın ardından açıkladığı dördüncü isim deneyimli idareci ve spor adamı Asım Kantoğlu oldu.

Hürser Tekinoktay tarafından yapılan basın açıklaması şöyle;

25 Mart’ta yapılan Olağanüstü Kongre’nin ardından, değerli dostlarımızla birlikte, bundan sonra yapılacak ilk kongrede geçmişi büyük başarılarla dolu Beşiktaş’ın artık çaresiz kalmayacağını ve bu nedenle her türlü sorunun çözümü için Beşiktaş’a hizmet etmeye hazır olduğumuzu spor kamuoyuna duyurmuştuk.

Bu süreçte, daha önce duyurduğumuz Sayın Ayfer Atay, Sayın Müslüm Gülhan ve Sayın Fuat Yaman’dan sonra Beşiktaş kulübünün kalbi olan ilçedeki bürokrasiyi ve Beşiktaş JK‘ya ait olan taşınmazların yaşadığı tehditleri en iyi bilen isimlerden biri olan ve yıllardır siyah beyazlı kulübümüzün hakkının yenmemesi için hukuki yollarla da mücadele veren Sayın Asım Kantoğlu’nun da bizlerle birlikte çalışmalarına başladığını Beşiktaş Camiasına ve tüm spor kamuoyuna duyururuz.

Sayın Asım Kantoğlu’nun ekibimize ve en başta Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne büyük katkılar sağlayacağına inanmaktayız.

Hürser Tekinoktay / Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi
2014 Genel Kurul Başkan adayı

Asım Kantoğlu Kimdir?

Beşiktaş’a ve Beşiktaş ilçesindeki sporculara spor kulüplerine uzun yıllar büyük hizmetlerde bulunan Asım Kantoğlu 1956 yılında Rize’de doğmuştur.

Asım Kantoğlu ilk ve orta öğretimini Beşiktaş’ta tamamladı.
Gençlik yıllarında sporla 5000 metre orta mesafe koşucusu olarak tanışan Kantoğlu daha sonra Feriköyspor’un Profesyonel Ligde bulunduğu dönemde lisanslı olarak futbol oynayarak aktif sporculuk hayatına devam etmiştir.
Sporculuk hayatıyla birlikte Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi okuyarak Üniversiteyi bitirmiştir.

Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay’ın döneminde 10 yıl Beşiktaş Zabıtasından Sorumlu olarak Başkan yardımcılığı yapan Kantoğlu bu dönemde Ayfer Atay ile birlikte Süleyman Seba döneminde Çilekli ve Fulya tesislerinin BJK hizmetine açılmasında büyük katkıları olmuştur.

Dikilitaş’ın Profesyonel lige yükseldiği dönemde Futbol Şubesi sorumlusu olan Kantoğlu, Muradiye Spor kulübünde de yöneticilik ve Genel kaptanlık görevlerini üstlenmiştir. Asım Kantoğlu 12 Yıllık Beşiktaş Spor Kulübü kongre üyesidir.

Bir süre önce eşi vefat eden Asım Kantoğlu biri hukukçu, diğeri iktisatçı olan iki kızıyla yaşamaktadır.

Bu haberlerde ilginizi çekebilir

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu