DünyaGündem

Real Madrid ile Jose Mourinho’nun yolları ayrıldı!..

NationalTurk’ün haberine göre, Real Madrid ile Jose Mourinho’nun yolları ayrıldı!.. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, düzenlediği basın toplantısıyla Real Madrid’de Jose Mourinho döneminin sona erdiğini açıkladı. Perez, bu ayrılığın bir ‘kovulma’ olmadığını, karşılıklı anlaştıklarını özellikle vurguladı.

Florentino Perez, basın toplantısında Real Madrid’de Jose Mourinho döneminin son bulduğunu ancak bunun kesinlikle bir ‘kovulma’ değil karşılıklı anlaşmayla sağlandığını belirtti. Portekizli çalıştırıcının verdiği istifa dilekçesinin Real Madrid yönetimi tarafından kabul edildiğini söyleyen Perez, 2016 yılına kadar sözleşmesi olan Mourinho’nun tazminat talebinde bulunmadığını da söyledi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Perez, PSG Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’nin adaylardan biri olduğunu ancak Fransız kulübün İtalyan teknik adamı bırakmak istemediğini söyledi.

Real Madrid’de seçim kararı alındığını ve yeniden başkan adayı olacağını da basın toplantısında açıklayan Perez toplantı başlarken olduğu gibi Frank Sinatra’dan MY Way ile basın toplantısını bitirdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu