DünyaGündem

Real Madrid, Karim Benzema ile nikah tazeliyor!..

Real Madrid, Karim Benzema ile nikah tazeliyor!.. Kulübüyle sözleşmesi 2015 yazında sona erecek başkent ekibinin Fransız yıldızı Karim Benzema, Madrid’den ayrılmak istemiyor…

Bu sezon yoluna üç kulvarda da iddialı devam eden İspanyol devi Real Madrid’de Fransız golcü Karim Benzema’nın, eflatun-beyazlılarla yeni bir sözleşme imzalayacağı öne sürüldü. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Arjantinli forvet Gonzalo Higuain’in sezon başında Napoli’ye transfer olmasından sonra ilk 11’de düzenli daha fazla forma şansı bulan Fransız futbolcu, kendisi hakkında çıkarılan transfer iddialarının asılsız olduğunu ve sezon sonunda Madrid kulübünden ayrılmak gibi bir niyeti olmadığını belirtti.

 

İspanyol basınında çıkan haberlerde de Real Madrid’in, sözleşmesi 2015 yazında sona erecek Benzema’nın bu sezonki performansından memnun olduğu ve kendisine yeni bir sözleşme önerme aşamasında olduğu iddia edildi. 2009 yazında Olympique Lyon’dan transfer edilen 26 yaşındaki Fransız milli futbolcu, bu sezon Real Madrid’de çıktığı 37 maçta 21 kez fileleri havalandırdı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu