DünyaGündem

Real Madrid taraftarı Gareth Bale’i istiyor!..

Real Madrid taraftarı Gareth Bale’i istiyor!.. Real Madrid taraftarı, Tottenhamlı Gareth Bale’in her ne pahasına olursa olsun kulübe kazandırılmasını istiyor. “Marca” Gazetesi’nin yaptığı ankete göre, taraftar, olası yeni teknik direktör olarak gösterilen Carlo Ancelotti’ye ise sıcak bakmıyor.

Ntvspor’un haberine göre, Real Madrid’de gelecek sezondan itibaren yeni bir dönemin kapıları açılacak gibi görünüyor. Teknik direktör Jose Mourinho’nun, kulüpten ayrılmasına artık herkes kesin gözle bakıyor. Golcü Gonzalo Higuain de, büyük olasılıkla gelecek sezon başka bir takımın formasını giyecek.

“Marca” Gazetesi taraftara, yeni sezonda takımda en çok görmek istedikleri oyuncuları sordu. En yüksek oyu, Tottenham’ın yıldızı Gareth Bale aldı. Ankete katılanlar, Real Madrid yönetiminin her ne pahasına olursa olsun, Bale’i, kadroya katması gerektiğini düşünüyor. Başkan Florentino Perez’in danışmanı Zinedine Zidane geçtiğimiz günlerde, Bale için gerekirse 70 milyon euro ödeyebileceklerini söylemişti.

Real Madrid taraftarı, Jose Mourinho’nun yerine adı takımın yeni teknik direktörü olarak geçen Carlo Ancelotti’ye ise sıcak bakmıyor. Nitekim, Marca’nın anketine katılanların yüzde 62’si, ancelotti için olumsuz görüş bildirdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu