FutbolGündem

Sadri Şener; Bana şerefsiz dediler. Şerefsiz olmadığımı görecekler. Başkanlığı bırakıyorum

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’den çarpıcı açıklamalar… İstifaya davet edilen Trabzonspor Başkanı Şener, “Bana şerefsiz dediler. Şerefsiz olmadığımı görecekler. Bırakıyorum” diye konuştu.

Bu kararın ardından Nevzat Şakar başta olmak üzere Trabzonsporlu yöneticiler İstanbul’da bulunan Başkan Şener’i kararından vazgeçirmey çalıştığı öğrenildi.

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Trabzonspor’un kötü sonuçlara bir yenisini eklerken, başkan Sadri Şener de görevi bırakma kararı aldı.  Maç sonrası taraftarların protestosuna uğrayan Şener, “Bırakıyorum. İstanbul’a döndüğümde gereğini yapacağım” dedi.

Sadri Şener’i bırakma kararı almaya götüren süreç, maç henüz sonuçlanmadan başladı. Trabzonsporlu taraftarlar, statta iken Şener’i istifaya çağıran sloganlar attı. Şener, daha sonra bir kebapçıda yönetici arkadaşlarıyla yemek yerken bir grup taraftar, restoranın önünde toplanarak protestosunu sürdürdü. Bu sırada yaşanan arbedede Şener’in “Madem öyle bırakıyorum” dediği öğrenildi.

Hürriyet Gazetesi ile Sadri Şener’in telefon görüşmesi;

Biz de akşam saatlerinde Manisa’daki Sadri Şener’e telefonla ulaştık.

– Sayın başkan, o sinirle “Bırakıyorum” dediğinizi öğrendik.. Gerçek nedir.
– Sinirim geçtikten sonra “Bırakıyorum” dedim.
– Peki şimdi istifa mı ettiniz?
– Bana “Şerefsiz” dediler. Yöneticiler de dahil kimse müdahale etmedi. Şerefsiz olmadığımı herkes gördü, yine görecek. Bu kulüp için ben gözaltına alındım.
– Bundan sonra ne olacak? Başkanlığınız sona erdi denilebilir mi?
– İstanbul’a gittiğimde gereğini yapacağım.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu