FutbolGündem

Sadri Şener sessizliğini bozdu; Dimdik ayaktayım, akbabalara yem olmam!..

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener; Akbabalara yem olmam!.. İstifası istenen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, HABERTÜRK’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şener; “Akbabalara yem olmam” dedi…

HTSpor’un haberine göre, bordo – mavili kulüpte zorlu bir görevi yürüten Sadri Şener, Fenerbahçe maçında yaşanlar ve alınan mağlubiyetin ardından ilk kez sessizliğini bozdu. İstifa etmek gibi bir düşüncesi olmadığını vurgulayan Şener, “Önemli olan bu süreçte ayakta dimdik durabilmektir. Liderlik bunu gerektirir. Ben dimdik ayaktayım. Şu an akbabalar gibi zayıf anımızı bekleyenler var ama onlara prim vermeyeceğim. Sonuna kadar yola devam… Görev süremiz 31 Aralık’ta sona eriyor. O güne kadar devam” ifadelerini kullandı.

‘MATEMATİK BİLMEYEN ADAMLAR’

Taraftarların istifa tezahüratıyla ilgili olarak da net konuşan Sadri Şener, “İstifa etmek benim tercihimdir ama istifa etmeyeceğim. Bağırdılar diye istifa mı edilir? Hadi ettim diyelim, aday çıkmazsa ortalıkta sürünürler. Örneğin; kongre kararı alsak bir aylık boşluk olacak. O süreçte bu işler nasıl olacak… Konuşuyor insanlar, matematik bilmeyenler adamlar işte” dedi.

‘BAŞKAN BUNLARI HAK ETMİYOR’

Fırtına’nın teknik patronu Tolunay Kafkas, Başkan Sadri Şener’i savundu ve ‘istifa’ çağrılarını hak etmediğini söyledi. Deneyimli çalıştırıcı, “Başkanımız duygusaldır. Çok değerli bir başkandır. Bunları hak etmiyor” diye konuştu. Kafkas, kazandıklarında da kaybettiklerinde de söyleminin bir olduğunu ifade ederek, “Bunun dışında kim ne söylerse de söylesin çokta umurumda değil. Ben bu takımı gelebileceği en iyi yere getirmek için uğraşacağım. Taraftarlarımızdan sakin olmalarını ve sabırlı olmalarını istiyorum. Hatanın bizde olduğunu bilmelerini istiyorum. Ligde yapabildiğimizin en iyisini yapacağız, kupayı getirmek içinde en iyi şekilde mücadele edeceğiz” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu