FutbolGündem

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar; Adım adım hedefe ilerliyoruz

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, sezon başı hedeflenen istikamette hiç sapma olmadan adım adım şampiyonluğa gittikleri mesajını yineledi.

Camia olarak mutlu günler yaşadıklarını savunan Hüseyin Kalpar şöyle konuştu; Bu duruma gelene kadar inişli çıkıştı sıkıntılı günlerimiz geçti. Sezon başından beri net görüşlerimiz vardı. Hedef ilk 6 dedik, ilk yarıyı 4. sırada damamladık. İkinci yarı 10 veya 11 maçta alacağımız galibiyet bizi şampiyonluğa ulaştırır dedik, şu ana kadar bir sapma olmadan ilerliyoruz.

Bu anlamda hedeflerimiz bir bir gerçekleştirmiş olduğumuz için çok mutlu olduğumu Samsun halkı ile paylaşmak isterim. Matematiksel olarak iki maç daha kazanırsak veya en az 5 puan bizi şampiyon yapar. Umarım kalan 4 maçta da hedeflerimiz bir bir gerçekleşir. Hüseyin Kalpar, camia olarak çok iyi bi hava yakalandığına da dikkat çekerek, zorlu Orduspor deplasmanından da en iyi şekilde dönmek için mücadele edeceklerini vurguladı.

Samsunspor ‘dan Trabzonspor ‘un jestine teşekkür

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, hafta sonu Trabzon ’da oynanan Trabzonspor- Bursaspor maçında Samsunspor, Rizespor ve Orduspor ‘un şampiyonlukları için verilen destek için Trabzonspor Yönetim Kurulu ’na teşekkür ederek, sporun özüne yakışır bir hareket sergilendiğini söyledi.

Haluk Tan, Samsunspor Nuri Asan Tesisleri ’nde Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile birlikte haftalık olağan basın toplantısı düzenledi. Hafta sonu deplasmanda Orduspor ile oynanacak maçın zorluğuna değinen Tan, Kırmızı-Beyazlı taraftarlara tribünde 600 kişilik bilet tahsis edildiğini söyledi.

Ordu İl Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda biletlerin 100 tanesinin Ordu ’da yaşayan Samsunlu taraftarlara için ayrıldığını, kalan 500 biletin ise cumartesi günü 19 Mayıs Stadyumu’nun yanındaki bilet gişelerinden her bir kişiye bir bilet vermek kaydı ile 10 TL’den satışa sunulacağını ifade etti.

Samsunspor taraftarının Ordu stadını doldurabilecek güçte olduğunu buna rağmen il güvenlik kurulunun aldığı karar saygı duyacaklarını belirten Haluk Tan, “Biz de yönetim kurulu olarak, 500 bileti adil bir şekilde maça gidecek taraftarlarımıza vermeye çalışacağız. Biz hedef olarak bu hafta kazanmak istiyoruz. Ama isteriz ki bu takımlar kardeşçe güzel bir mücadele sergilesin” dedi.

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan; Trabzonspor ‘un jesti çok manidardı

Haluk Tan, hafta sonu Trabzon’da oynanan Trabzonspor- Bursaspor maçında Rizespor, Orduspor ve Samsunspor ’un şampiyonlukları için verilen destek ve jestten dolayı Trabzonspor Yönetim Kurulu ’na teşükkür etti. Bank Asya ’da mücadele eden Giresunspor’un düşme potasından uzaklaştığını, diğer Samsunspor, Çaykur Rizespor ve Orduspor’un şampiyonluğu kovalayan takımlar olduğunu hatırlatan Haluk Tan şöyle devam etti; Gönül isterdi ki bütün bölge takımlarımız bu arenada yer alsın. Kaldı ki bu birlikteliğe bölgenin bu birlikteliğe fazlası ile ihtiyacı var.

Kendi içinden çok kaliteli futbolcular yetiştiren bölge takımlarımız aynı zamanda bölge futbolunu güçlendirip Türkiye’de Karadeniz futbolunu bir misyon haline getirir. Trabzon’da yaşanmış olan jest bizi çok mutlu etti. Samsunspor Kulübü bu tür birlikleri her zaman ön plana taşıyan bir kulüp olmuştur. Başkanımız da bu hassasiyete bir ara değinmiş ve buna yönelik mesaj vermişti.

Haluk Tan; Samsunspor Kulübü olarak maddi manevi imkanlar ölçüsünde Diyarbakırspor ’a yardım için hazırız

Bu güzel görüntüleri bütün Karadeniz takımların sahiplenmesi, aradaki kardeşlik bağlarını kuvvetlendirici noktalara gelmesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Bütün bölgede bu hassasiyet anlaşılır. Şehir birlikteliği açısından verilen bu mesajdan dolayı Trabzonspor yönetimini kutluyorum. Sporun barış ve kardeşlik ruhunun özüne göre davranılmıştır.

Ayrıca Haluk Tan, Diyarbakırspor ’un maddi imkansızlık nedeniyle bu hafta deplasman maçına gidemeyişine üzüldüklerini, kulüp olarak maddi manevi imkanları ölçüsünde Diyarbakırspor ’a yardım için hazır olduklarını kaydetti.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu