FutbolGündem

Sedat Doğan; Tahkim için suç duyurusunda bulunacağız!..

Sedat Doğan; Tahkim için suç duyurusunda bulunacağız!.. Tahkim Kurulu ile ilgili yorumlarda bulunan sarı-kırmızılıların yöneticisi Sedat Doğan, tahkimle ilgili büyük sıkıntıların olduğunu ve statünün değişmesi gerektiğini belirtti.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programına açıklamalarda bulundu. Tahkim Kurulu ile ilgili yorumlarda bulunan sarı-kırmızılıların yöneticisi tahkimle ilgili büyük sıkıntıların olduğunu ve statünün değişmesi gerektiğini belirtti.

Sedat Doğan; Tahkim için suç duyurusunda bulunacağız!..

Sporx.com’un haberine göre, Sedat Doğan, “Tahkim ile ilgili çok ciddi sıkıntılar var. Tahkim’in statüsünü 1 yıldır tartışıyoruz, bizim anayasamız bile bu konuda yanlış. Bizdeki Tahkim’in içi boş. Tahkim nedir biliyor musunuz Tahkim CAS’tır. Biz yalancı Tahkim’deyiz. Biz Galatasaray olarak iki şey istiyoruz. Bunlardan biri; Tahkim’in statüsü değişsin; ikincisi de bu Tahkim’i istemiyoruz. Görevin kötüye kullanıldığını düşünüyoruz, hazırlıklarımızı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Tahkim Kurulu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını dile getiren yönetici, “Tahkim Kurulu hakkında suç duyurusunda bulunacağız.” Galatasaray Yönetim Kurulu’nda da bu konuyu görüşeceğiz, alt yapısını şu anda hazırlıyoruz. Tahkim Kurulu görevini yapmıyor, bir taraf tutması önemli değil. Tahkim Kurulu’nun verdiği kararlara baktığımız zaman görev ihlali yaptığını görüyoruz. Savcılar Yüksek Kurulu’na Hakimleri şikayet edebiliyorsunuz, Tahkim Kurulu yanlış yaptığı zaman nereye gideceğiz? Böyle bir kurul yok, CAS’a da gidemezsiniz” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu