FutbolGündem

Milli kaleci Sinan Bolat, sezon sonunda Standard Liege’den ayrılıyor!..

Belçika’nın önde gelen futbol kulüplerinden Standard Liege takımın başarılı file bekçisi Sinan Bolat, takımıyla yolunu ayırma kararı aldı. Sezon sonuna kadar Standard görev alacağını duyuran milli futbolcu, ‘‘Artık biraz da kendimi düşünmemin vakti geldi’’ şeklinde konuştu.

Belçika medyasına yansıyan haberlere göre, Standard Liege takımın başarılı kalecisi Sinan Bolat sezon sonuna kadar kulübünde görev yapacak fakat yaz aylarında İngiliz, Almanya ya da İspanya’da bir takımda oynamak istiyor. Kulübüyle arası son zamanlarda açık olduğu bilinen Sinan Bolat yaptığı açıklamada;

Standard’ın beni Genk takımından 150 bin euroya mal ettiğini herkes biliyor. İnanıyorum ki sportif ve finansal olarak takımımı ziyadesiyle katma değer kattım. Buna rağmen takımımın bana sırt çevirmesinden üzüntü duyuyorum. Kontratım 2013 yılında sona eriyor. Fakat hiçbir zaman iptalden ya da uzatmadan söz edilmiyor. Geçen hafta bu yönde bir sinyal aldım fakat geç kalındığına inanıyorum.

Sinan Bolat’ın yeni sezonla birlikte İngiliz, Almanya ya da İspanya takımlarından birinde forma giymek istediği kaydediliyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu