FutbolGündem

Tanju Çolak’tan Rıdvan Dilmen’e ağır eleştiri; Rıdvan Türk futboluna ne vermiştir ki!..

Siirtspor Başkanı Tanju Çolak, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’in Manisaspor maçında Galatasaray kalecisi Muslera’nın penaltı atmasıyla ilgili eleştirisine yanıt verdi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Siirtspor’un başkanı Tanju Çolak, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’i çok ağır eleştirdi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen’in Galatasaray – Manisaspor maçını yorumlarken yaptığı, “Kaleci Muslera’ya penaltı attırmasını Fatih Terim’e yakıştıramadım” açıklamasını çok ağır ifadelerle eleştirdi.

Tanju Çolak, “Rıdvan çok biliyor. Kimin penaltı atacağından kime ne? O maçı yorumlasın sadece. Muslera futbolcu değil mi. Atar, sanane” diye konuştu.

Rıdvan Dilmen’in taraf olduğunu savunan ve Fenerbahçeli kimliğinden kurtulamadığını iddia eden Tanju Çolak, “Rıdvan artık taraf olmuştur. Fenerbahçe’nin tarafı olmuştur. Objektif yorumculuk yapamıyor artık. Daha önce kendisi de söylemişti, bırakacağım yorumculuğu diye . Objektif olamıyorum dedi. Niye bırakmadın. Bırak madem öyle. Rıdvan Türk futboluna ne vermiştir ki” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu