FutbolGündem

Trabzonspor’da mescit ve şapel bitmek üzere!..

Trabzonspor’da mescit ve şapel tamamlanıyor!.. Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapımına devam edilen mescit ve şapelin inşaatı hızla sürüyor. Kısa süre içinde açılması beklenen ibadet haneler hakkında konuşan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, projenin Türkiye’deki tüm takımlara örnek olması gerektiğini söyledi…

Trabzonspor Yönetimi’nin takımdaki müslüman ve hristiyan oyuncuların ibadetlerini rahat şekilde yerini getirmeleri amacıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptırdığı mescit ve şapelin inşaatında son yaklaşıldı. Ntvspor’un haberine göre, yan yana yapılan ve başta futbolcular olmak üzere, tesis çalışanlarının hizmetine sunulacak olan mescit ve şapelin açılışının kısa bir süre sonra yapılacağı belirtildi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, bu projeyle Türkiye’deki tüm takımlara örnek olduklarını söyledi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, sezon başında yabancı oyuncularını daha iyi anlayabilmek için onların dini kitaplarını incelediğini açıklamıştı.

Trabzonspor’un kadrosunda 9’u yabancı olmak üzere 26 oyuncu bulunuyor. Adrian, Alanzinho, Zokora, Malouda, Colman, Bosingwa, Janko ve Henrique Hristiyan, Fildişi Sahilli Souleman Bamba ise Karadeniz ekibinin tek müslüman yabancı oyuncusu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu