FutbolGündem

Trabzonspor’da Tolunay Kafkas rotasyona gidiyor!..

Trabzonspor’da Tolunay Kafkas rotasyona gidiyor!.. Medical Park Antalyaspor maçında cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle ideal 11’ini bozmak zorunda kalan Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Akhisar Belediyespor maçında kadroda yine değişiklik yapacak.

Ajansspor.com’un haberine göre, Antalyaspor karşılaşmasında cezaları nedeniyle Olcan, Alanzinho ve Colman’ın yerine Celustka, Volkan ve Alanzinho’yu oynatan Tolunay Kafkas, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında da rotasyona gidecek. Serkan’ı yeniden ilk 11’de sahaya sürüp Celustka’yı kulübeye çekmeyi planlayan Kafkas’ın, performansından memnun kaldığı Volkan’ı kesmeyeceği ve Olcan’ın da forma giymesiyle her 2 kanattan hücumu deneyeceği öğrenildi.

ADRİAN SAHADA

Defansın önünde uyumlu oldukları gözlenen Zokora ve Soner ikilisinin yanında bir hafta dinlenlendirdiği Adrian’ı yeniden sahaya süreceği, Alanzinho’nun da yedek kalacağı belirtildi. Bordo mavililerin forvetinde ise neredeyse tek alternatif olan Henrique görev yapacak.

KARDEŞ ŞENER’DEN MOTİVASYON PİRİMİ

Trabzonspor’un Antalyaspor galibiyetiyle başladığı seriyi Akhisar Belediyespor karşısında da sürdürmesi için bu maçtaki galibiyete ekstra motivasyon sağlanması amacıyla özel primler verileceği öğrenildi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in kardeşi TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener’in de Akhisar Belediyespor galibiyeti halinde oyunculara 200 bin lira galibiyet primi vaad ettiği ileri sürüldü.

YOLCULUK CUMARTESİ

Trabzonspor, pazar günü oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı için yarın yola çıkacak. THY’ye ait özel uçakla saat 14.30’da İzmir’e hareket edecek olan bordo mavililer maçın ardından Sun Express’in 21.30’daki tarifeli uçağıyla İzmir’den Trabzon’a dönecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu