FutbolGündem

Trabzonspor’da Vahid Halilhodzic şoku!..

Trabzonspor’da Vahid Halilhodzic şoku!.. Vahid Halilhodzic, yaptığı açıklamalarla kafa karıştırmaya devam ediyor. Tatiline devam eden Boşnak teknik adam, geleceği ile ilgili henüz karar vermediğini söyledi.

Trabzonspor’da Vahid Halilhodzic şoku!.. Ligtv’nin haberine göre, Al Jazeera’ya konuşan Halilhodzic, “Kupanın ardından bir çok teklif aldım. Dünyanın en zengin kulüplerinden birisinden de çok cazip bir teklif geldi. Trabzonspor’a Dünya Kupası öncesinde söz vermiştim ancak gelen teklifler yüzden kararsız kaldım” ifadelerini kullandı.

Boşnak teknik adamın yaptığı bu açıklamalara rağmen Trabzonspor’a olan sözünü tutacağı belirtilirken, Halilhodzic’in bordo-mavili yöneticilere pazar akşamı Trabzon’da olacağını söylediği öğrenildi.

Trabzonspor Mitroglou için tüm imkanları zorluyor

Öte yandan Trabzonspor’un, Yunan golcü Kostas Mitroglou için tüm imkanlarını zorladığı öğrenildi.

İngiltere’de Fulham yetkilileri ile bir kez daha görüşen Kulüp CEO’su Burak Gürdal’ın olumlu sonuç alamadığı, iki kulüp yetkililerinin birkaç gün içerisinde yeniden bir araya geleceği ifade edildi.

Daha önce Mitroglou ile görüşen ve her konuda anlaşmaya varan Trabzonspor’un, Fulham’a yaptığı 5 milyon euro teklif ettiğini 1 milyon euro daha arttırdığı, 10 milyon euro isteyen İngiliz ekibinin ise 9 milyon euroya indidiği gelen haberler arasında.

Geçtiğimiz günlerde Leeds United’tan Ross McCormack’u 13 milyon euroya alan Fulham’ın Kostas Mitroglou’nu elden çıkarmak istediği, bu nedenle yapılacak bir sonraki görüşmede indirime sıcak bakacağı öğrenildi. Trabzonspor’un Yunan golcünün transferini, 7 milyon euroya bitirmesi bekleniyor.

Trabzonspor’da, Gustavo Colman’ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Kendisine kulüp bulması söylenen Arjantinli futbolcunun yönetimden bonservisini bedelsiz olarak istemesi, tepkiyle karşılandı.

Colman’ın, Trabzonspor’un yeni transferlere yer açmak için elindeki yabancı oyuncularla yollarını ayırmak zorunda olmasından yararlanmak istediği öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu