FutbolGündem

Trabzonspor, Papiss Cisse transferinde sona yaklaştı!..

Trabzonspor, Papiss Cisse transferinde sona yaklaştı!.. Trabzonspor’un forvet arayışlarında Papiss Cisse bir adım öne geçti. Bordo – mavililer oyuncunun kulübünü ikna etti ancak Cisse ile pazarlıklar sürüyor…

Trabzonspor Yönetimi, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın ısrarla istediği forvet transferinde sona yaklaştı. Bordo mavililer, Papiss Cisse için Newcastle United ile büyük ölçüde anlaştı. Ntvspor’un haberine göre, ancak oyuncunun yıllık ücreti konusunda pazarlıklar devam ediyor. Cisse’nin kendisine gelen başka teklifleri de değerlendirmek istediği ancak kulübüne en yüksek bonservis bedeli teklifini Trabzonspor’un yaptığı öğrenildi.

BAŞKA YILDIZLAR DA GÜNDEMDE 

Bordo – mavililer, Yatabare ve Demba Ba için de temaslarını sürdürüyor. İtalyan medyası ise Trabzonspor’un Juventus’da mutsuz olan Fabio Quagliarella’yı da gündemine aldığını iddia etti. Bordo mavililerin, İtalyan oyuncuyu satın alma opsiyonuyla sezon sonunda kadar kiralamak istediği vurgulandı.

YEKTA İLE GÖRÜŞÜLECEK 

Bu arada Trabzonspor, Yekta Kurtuluş ile görüşmelere yeniden başlayacak. Bordo-mavililer Galatasaray ile bonservis bedeli konusunda el sıkışmış, ancak Yekta’nın istediği yıllık ücrette anlaşma sağlanamamıştı. Milli oyuncunun istediği rakamda indirime gittiği öğrenildi. Tarafların kısa süre içinde biraraya gelmesi bekleniyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu