FutbolGündem

Sadri Şener: TS Clup mağazalarının yıllık kârı ile bir futbolcu alınabiliyor!..

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı TS Clup mağazalarının yıllık karı ile bir futbolcu alınabildiğini belirtti. Şener, o yüzden mağazaları daha yaygınlaştırmaya hedeflediklerini söyledi.

Trabzonspor Kulübü, Antalya, Samsun, Pendik, Güneşli İnka Sportif, Sultanbeyli mağazalarıyla birlikte yeni sezonda altıncı, toplamda on yedinci TS Club mağazası Trabzon Forum AVM’ de açtı. Başkan Sadri Şener ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı açılışta taraftarlar da yer aldı.

Başkan Sadri Şener, burada yaptığı açıklamada, TS Clup gelirlerinin Trabzonspor’un gelir kalemleri içerisinde önemli bir yer tutmayı başladığını ifade etti. Şener, “TS Cluplar’ın yıldaki toplam karı bir futbolcu aldırabiliyor. O yüzden yavaş ve emin adımlarla ilerliyoruz. Buralardaki satışlar daha çok başarıyla alakalı bir durum. Galip geldiğimiz zaman satışlar da artıyor. Şampiyon olduğumuzda satacağımız formaları düşünemiyorum” dedi.

Şener, önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları maç öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Fenerbahçe’ye 20 TL’ye sattığı biletleri, kendilerine 60 TL’ye satmasıyla ilgili olarak ise, “Demek ki, daha önemli bir kulübüz. Seyirci sayımız daha yüksek. Para kazanmak istiyor olabilirler. Bu tabi ki normal değil ama orada misafir takımız, bizim etkinliğimiz yok. Aslında bununla övünmemiz gerekiyor. Stadı dolduracağımıza o kadar inanıyor ki bilet fiyatlarını artırıyor” ifadelerini kullandı. Şener, o maçtaki 70 bin taraftar hedefinin de hava şartlarının elverişle olması halinde yakalanabileceğine inandığını dile getirdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu