FutbolGündem

Şenol Güneş; Büyük takımlar asla sıkıntılara teslim olmaz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bazı sıkıntıları olduğunu, büyük takımların hiçbir zaman sıkıntılara teslim olmayacağını vurguladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon İl Temsilciliği ile Trabzon Belediyesi tarafından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi ’nde düzenlenen konferansta yaptığı kısa konuşmada, spor, alkol, sigaranın bir arada olmasının mümkün olmadığına dikkat çekti.

Salondaki gençlerin fazla olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Şenol Güneş, “Bugün bilgiyi çok rahat ulaşabilirsiniz ama sevginin yerini hiçbir şey tutmuyor. Anne sevgisi, insan sevgisi çok önemli. Dostların birbirine sevgi ile bakmaları çok önemli” ifadelerini kullandı.

Herkesin sigara, alkolden şikayetçi olduğunu, ancak yerine bir şey konulmadığına işaret eden Şenol Güneş, “Onun yerine sevgiyi, bilgiyi koyun. Eğer bu sevgiyi bilgi yerine koyarsak gençlerimiz hiçbir zaman sigaranın, alkolün yanına gelmez” dedi.

Şenol Güneş; Büyük takımlar asla sıkıntılara teslim olmaz

Kendisinin de gençliğinde spor yapmanın avantajını kullandığını anlatan Şenol Güneş, şöyle devam etti; Sporla alkol, sigaranın birarada olması mümkün değil. Yok mu var ama yapanların zarar çektiğini görüyoruz. Yapanların hem sağlığına, hem işine zarar verdiğine şahit oluyoruz. Her işi yaparken insan önemli. İnsan için de sağlık önemli. Sağlıklı olmak için de sigaradan, alkolden uzak durmak zorundayız.

Takım olarak bu sezon beklentilerinin de büyük olduğuna değinen Şenol Güneş, “Şampiyonlar Ligi ’nde olma sözü vermiştik. Bu uğurda çalışıyoruz. Evet sıkıntılarımız var ama büyük takımlar, büyük insanlar hiçbir zaman sıkıntılara teslim olmaz. Başaracağımız düşünüyoruz” diye konuştu.

Konferansta daha sonra, Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi tarafından ‘Yılın örnek spor adamı’ ödülüne layık görülen Trabzonspor Teknik Direktörü  Şenol Güneş ’e plaketini, Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl taktim etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu