FutbolGündem

Ankaragücü ‘lü Metin Akan ‘a takım arkadaşlarından destek

Pnömotoraks adlı rahatsızlıktan dolayı birkaç gün hastanede kalacak olan Ankaragücü’nün golcü oyuncusu Metin Akan’ı takım arkadaşları yalnız bırakmadı.

Akciğer zarıyla akciğer arasında biriken havadan kaynaklanan,  Pnömotoraks adı verilen rahatsızlıktan dolayı hastaneye yatan Ankaragücü ‘nün golcü oyuncusu Metin Akan ’ı takım arkadaşları yalnız bırakmadı. Akşam antrenmanından sonra Metin Akan ‘ın yattığı Medicana Hastanesi ’ne akın eden oyuncular, takım arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Metin Akan ‘ın sahalara dönüşü kontrollerden sonra netlik kazanacak

Metin Akan ’ın rahatsızlığının endişe edecek kadar ciddi olmadığını belirten kulüp doktoru Mesut Çelebi, “Metin Akan ‘ın şikayetleri üzerine yaptığımız tetkiklerde; akciğer zarıyla akciğer arasında biriken havadan kaynaklanan ve Pnömotoraks adı verilen rahatsızlık söz konusu olduğunu gördük. Bunun üzerine oyuncumuzu Medicana Hastanesi ’ne yatırdık. Burada 3 gün süreyle gözetim altında tutulacak, yapılacak kontrollere göre tahminen 10 gün sonra sahalara dönecek. Tabi bu süre yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacaktır” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu