FutbolGündem

Ankaragücü taraftarından Mesut Bakkal ‘a hoş geldin jesti

Konyaspor maçı hazırlıklarını Saray Spor Tesisleri ’nde sürdüren Ankaragücü ‘nü  ziyaret eden bir grup taraftar, Mesut Bakkal ve ekibine başarılar dileyip çiçek takdim etti.

Bugün yaptığı tek antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını devam ettiren Ankaragücü ‘nü bir grup taraftar yalnız bırakmadı. Saray Spor Tesisleri ’nde yapılan antrenmanı izleyen yaklaşık 20 dolayındaki Ankaragücü taraftarı, antrenman bitiminde başta teknik direktör Mesut Bakkal olmak üzere yeni teknik ekibe ‘Hoş Geldiniz’ deyip başarılar diledikten sonra oyunculara ve teknik heyete çiçek takdim etti. Taraftarlar daha sonra oyuncular ve teknik ekiple birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ankaragücü ‘lü oyuncuların hırsı gözlerden kaçmadı

Saray Spor Tesisleri ’nde teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde yapılan idmana Fatih, Metin, Umut katılmadı. Sakatlıkları devam eden Bora, Serdar ile geçtiğimiz günlerde hafif bir operasyon geçiren Güven takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı. 1,5 saat süren ve taraftarların da izlediği antrenmana takım oyuncuları ısınma koşusuyla başladı.

Daha sonra koordinasyon çalışması yapan ekip 5’e 2 pas organizasyonuna geçti. Çalışmalar tam sahada oynanan çift kale maç ve soğuma koşusuyla son buldu. Çift kale maçta oyuncuların gösterdiği hırs ve mücadele teknik ekibin yüzünü güldürdü. Antrenmandan sonra teknik direktör Mesut Bakkal, bir grup oyuncuyla şut çalışması yaptı. Ankaragücü yarın (perşembe) 14:00’da yapacağı antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını devam ettirecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu